tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Actieve babyshower

Een babyshower is leuk voor iedereen. Is de mom-to-be nog energiek? Dan kun je lekker veel leuke activiteiten doen tijdens de babyshower! Kies voor de spelletjesmand en je kunt kiezen uit 21 verschillende spelletjes. Hebben jullie zin om de hersenen eens te kraken en te raden hoe de kinderen heten van de celebrities? Hoe lang doen jullie erover om de babyshower kruiswoordpuzzel op te lossen? Of is het tijd voor actie en willen jullie testen of de mom-to-be wel weet wat haar kindje te eten krijgt tijdens het Babyvoeding proeven? Bij ons kun je een pakket huren met alle benodigdheden voor 21 spelletjes. Verras je jonge vriendin met een actieve babyshower van Babyshower-Laten-Organiseren.nl en de dag kan voor zowel het bezoek als de toekomstige moeder niet meer stuk.

Babyshower spelletjes

Jonge moeders hebben wel zin in een gezellige en actieve middag met hun vriendinnen! In ons pakket met spelletjes zitten allerlei leuke benodigdheden voor 21 leuke babyshower spelletjes. Voor de jonge moeder is bijvoorbeeld Draw it erg leuk: wie heeft het spel niet op zijn of haar smartphone gespeeld? En wat dacht je van Moedertwister en het Drukke Moeders spel? De spelletjes zorgen gegarandeerd voor een gezellige middag. In de spelletjesmand zitten 21 verschillende spelletjes, dus als de jonge moeder genoeg energie heeft kunnen jullie zoveel spelletjes spelen als jullie zelf willen. 

Babyshower High Tea

De spelletjes van Babyshower-Laten-Organiseren.nl zorgen gegarandeerd voor een gezellige en actieve middag voor de jonge moeders. Kies voor de zwangere vrouwen die al wat verder zitten in hun zwangerschap niet te veel spelletjes. Het moet wel gezellig blijven. Neem leuke cadeautjes mee voor de toekomstige moeder en zorg voor lekkere hapjes en wat te drinken. Heb je geen idee wat je voor lekker eten mee moet nemen? Dan kan je bij ons ook kiezen voor een pakket waarbij een High Tea is inbegrepen. Een jonge, zwangere vrouw mag eten voor twee, dus een lekkere cupcake, brownie of wrap gaat er vast wel in!

Meer informatie staat op de website

Verras je jonge vriendin met een leuke en actieve babyshower van Babyshower-Laten-Organiseren.nl. Jij hoeft nergens meer aan te denken, dat doen wij voor je. Wil je weten welke pakketten wij hebben en wat we allemaal voor je kunnen doen? Kijk dan rond op onze website of neem direct contact met ons op ↓

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel