tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Babyfeest organiseren

Wil jij een vriendin, dochter, nicht of kennis verrassen door een babyfeest voor haar te organiseren? Lees dan verder om te kijken wat er allemaal nodig is voor een geslaagd babyfeest. Natuurlijk kun je ook voor één van onze Babyshowerpakketten kiezen. 

Een babyshower wordt ook wel een babyfeest genoemd. Tijdens een babyfeest wordt een zwangere vrouw volledig verrast. Het huis wordt versierd met babyshowerversiering, er staan heerlijke High Tea hapjes klaar op tafel en er worden babyshowerspelletjes gespeeld die uiteraard volledig in het teken staan van de zwangerschap. 

Verrassingsbabyshower

Tijdens een babyfeest of babyshower staat de zwangere vrouw volledig in het middelpunt. Het is de bedoeling dat zij niet weet dat jullie een babyfeest voor haar organiseren. Zorg ervoor dat zij naar de feestlocatie gelokt wordt met een smoes. De verrassing is uiteraard het grootst, wanneer zij niets van het babyfeest af weet. Natuurlijk zorgen jullie er voordat zij komt voor dat de feestlocatie helemaal versierd wordt in het roze en/of blauw. Kies voor gezellige babyshowerversiering. Hang ballonnen en slingers op en zorg voor leuke muziek. Bij ons kun je ook allerlei babyshowerversiering kopen of huren in het roze en/of blauw. Nog niet bekend of het een jongen of meisje wordt en of je dus roze of blauwe babyshowerversiering nodig hebt? Dan combineren we de babyshowerversiering met elkaar. Is alles versierd? Dan kan de zwangere vrouw komen!

Vrije indeling babyshower

Vervolgens is het volledig aan jullie hoe jullie de dag van het babyfeest inrichten. Zit de zwangere vrouw nog vroeg in haar zwangerschap en heeft zij nog genoeg energie om leuke babyshowerspelletjes te spelen? Dan is het leuk om babyshowerspelletjes te spelen die volledig in het teken staan van baby’s. Denk aan Draw it met babyonderwerpen of het Baby-ABC waarbij de gasten voor iedere letter van het alfabet iets moeten verzinnen dat te maken heeft met het moeder-worden. Er zijn diverse babyshowerspelletjes waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat er tijdens het babyfeest iets te eten en drinken op tafel staat. Veel vrouwen kiezen voor een High Tea wanneer zij een babyfeest of babyshower organiseren, maar het is uiteraard ook mogelijk om gewoon wat lekkere hapjes te kopen.

Tip voor het babyfeest of de babyshower

Een belangrijke tip: zorg ervoor dat het babyfeest of de babyshower niet te lang duurt. De mom-to-be wordt snel moe, dus drie uur is lang genoeg voor een gezellige dag. Besteed jij de organisatie van het babyfeest of de babyshower liever uit? Dat kan. Bij Babyshower-Laten-Organiseren.nl ben jij zelf volledig verantwoordelijk voor de invulling van de dag, wij helpen je alleen een handje met de organisatie. Kies voor een van de pakketten, of stel je babyfeest of babyshower zelf samen. Koop of huur babyshowerversiering, babyshowerspelletjes of kies voor de heerlijke High Tea. Alles is naar wens aan te passen, dus mail ons gerust voor de mogelijkheden ↓ 

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel