tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Babyshower aanbieding

Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om een leuke en goedkope babyshower te regelen. Daarom bieden wij scherpe prijzen en speciale aanbiedingen. Kies bijvoorbeeld voor één van onze pakketten of ga zelf aan de slag

In Amerika wordt het vieren van een babyshower altijd groots aangepakt. De kosten liegen er dan ook niet om. Ook steeds meer mensen in Nederland organiseren graag een babyshower voor iemand die zwanger is. Helaas blijkt het regelen van een babyshower vaak duurder dan gedacht. 

Betaalbare babyshower

Ben jij op zoek naar leuke babyshowerversiering of babyshowerspelletjes? Dan kun je bij ons een kant-en-klaar pakket huren, waar alles in zit. Het versieringspakket bestaat uit slingers, ballonnen, een raambaby, statafel en noem het maar op voor slechts €42,50-. Wil je spelletjes spelen? Dan bieden wij diverse spelletjespakketten aan waar je uit kunt kiezen. Wil je de babyshower echt laten organiseren? Dat kan natuurlijk ook. Voor sommige pakketten gelden speciale aanbiedingen. Er zijn kortingen mogelijk, maar het is ook mogelijk dat je extra’s krijgt meegeleverd op de dag van de babyshower. Denk aan een statafel met blauwe/roze hoes of aan extra hapjes. Wij willen een babyshower namelijk betaalbaar maken voor iedereen. Een aanbieding of eventuele korting is dan wel zo fijn.

Prijs babyshower regelen

Het regelen van een babyshower kost over het algemeen veel geld. Ga maar eens versiering en lekker eten kopen voor alle vriendinnen en vrouwelijke familieleden van de zwangere vrouw. Dan valt nog vies tegen! En dan heb je nog niet eens de spelletjes geregeld. Bij Babyshower-Laten-Organiseren.nl kun je een kant-en-klare babyshower (laten) regelen tegen een aantrekkelijke prijs. Ben je benieuwd naar onze aanbiedingen? Wij vertellen je graag meer over de lopende aanbiedingen wanneer je contact met ons opneemt.

Actuele aanbiedingen

Vertel ons met hoeveel personen jullie zijn op de dag van de babyshower, welke eventuele extra’s jullie willen boeken en wat de locatie van de babyshower zal zijn. Ook is het uiteraard belangrijk om te weten naar welk babyshowerpakket jullie voorkeur uitgaat. Vul het contactformulier vrijblijvend in en wij vertellen je of er aanbiedingen gelden voor jouw wensen. Vervolgens mailen wij direct een totaalprijs waarin de aanbiedingen verwerkt zijn, zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn. Zo makkelijk gaat dat bij Babyshower-Laten-Organiseren.nl. Ga je liever zelf aan de slag? Dan kun je bij ons ook van alles los huren. Kijk voor meer informatie rond op onze website of neem contact met ons op ↓  

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel