tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Babyshower gasten

Voor de babyshower kunnen wij vrijwel alles regelen: wij zorgen voor de versiering, de benodigdheden voor de spelletjes en allerlei lekkere hapjes (indien gewenst). Het enige dat jij hoeft te doen als organisator is bepalen wie er uitgenodigd worden voor de grote dag: wie zijn de gasten? 

Toekomstige moeder centraal

Wie nodig je uit op een babyshower? Uiteraard staat de toekomstige moeder centraal. Het is dan ook de bedoeling dat de mensen waar zij om geeft aanwezig zullen zijn op de babyshower. Over het algemeen zijn de gasten alleen vrouwen die voor de babyshower uitgenodigd worden. Wie zijn er belangrijk voor je vriendin, dochter of zus? Als je geen idee hebt, is het een idee om te overleggen met de partner van de zwangere vrouw. Dan weet je zeker dat je niemand vergeet.

Gasten babyshower

Behalve de beste vriendinnen van de zwangere vrouw, worden ook zussen, schoonzussen en natuurlijk de (schoon)moeder uitgenodigd. Sommigen kiezen ervoor om ook naaste collega’s en buurvrouwen uit te nodigen voor de babyshower. En vergeet de familie niet. Denk bijvoorbeeld aan nichtjes of tantes. Het maakt niet uit hoeveel gasten je vraagt voor de babyshower: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 

Babyshower laten organiseren

Bij ons vind je alles voor een perfecte babyshower. Je kunt een totaalpakket huren, maar er is ook van alles los te huur en te koop. Aan een babyshower zitten al snel hoge kosten verbonden. Wij proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Over het algemeen worden de kosten van de babyshower gedeeld: alles gasten betalen mee aan de babyshower. Zo blijft het voor iedereen betaalbaar.

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggemaild ↓  

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Badjas Haai Roze
Van: €17,50
Voor: €12,50
Geldig tot 30-08-2020
Bezoek onze webwinkel