tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Babyshower versiering

Tijdens een babyshower mag de juiste hoeveelheid babyshower versiering natuurlijk niet ontbreken. Daarom wordt de feestlocatie over het algemeen volledig versierd in het roze en/of blauw. Bij ons kun je alle babyshower versiering huren of kopen om de feestlocatie perfect aan te kleden.

Slingers, ballonnen, banners, raambaby’s en noem het maar op: alles wordt uit de kast gehaald om de feestlocatie om te toveren tot een toplocatie voor een babyshower. Is het nog niet bekend of het een jongen of een meisje wordt? Dan kun je ook kiezen voor babyshower versiering in het roze én blauw. 

Babyshower versiering kopen

Bij ons kun je alle versiering kopen of huren voor een babyshower. Koop bijvoorbeeld ons themaversieringspakket in het roze of blauw voor de babyshower met een babyshower-tafelkleed, babyshower-slinger, 8 babyshower-ballonnen, 4x babyshower-tafelversiering en de babyshower-banner van 2,5 meter lang. Maar natuurlijk kun je ook los extra ballonnen en slingers kopen. Wil je de mom to be extra aankleden? Koop dan als babyshower versiering een mom to be kroon en een mom to be sjerp. Uiteraard is al onze babyshower versiering verkrijgbaar in het roze en blauw. Kies voor een combinatie van deze kleuren wanneer het nog niet bekend is of het een meisje of jongen wordt.

Babyshower versiering huren

Bij ons kun je ook enkele dingen huren voor de versiering van de feestlocatie van de babyshower. Huur bijvoorbeeld de mega grote raambaby. Hang deze raambaby op de deur of op de ramen en laat iedereen weten dat er iets te vieren valt. Natuurlijk kun je de raambaby ook binnen ophangen ter versiering tijdens de babyshower. Ook kun je bij onze statafels met roze en blauwe hoezen huren of het Deluxe versieringspakket voor de babyshower. Alles is verkrijgbaar in het roze en in het blauw, dus er is keuze genoeg!

Interesse?

Ben je op zoek naar versiering voor een babyshower om de feestlocatie perfect te maken? Kijk dan eens rond bij de verhuur of in onze webshop. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op ↓

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel