tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Babyshower vriendin

Is jouw vriendin zwanger? Dan is het een leuk idee om haar te verrassen met een babyshower. Nodig al haar vriendinnen, haar moeder en schoonmoeder en haar eventuele zussen en schoonzussen uit en zorg samen voor een gezellige dag vol spelletjes, lekker eten en versiering. Het wordt gegarandeerd een leuke dag, een dag die je zwangere vriendin niet snel zal vergeten!

Iedereen wil graag verrast worden

In Nederland worden steeds meer toekomstige moeders verrast door een vriendin of familielid met een babyshower. Hoewel het idee van een babyshower eigenlijk afkomstig is uit Noord-Amerika, vinden natuurlijk alle vrouwen het leuk om verrast te worden door haar vriendinnen en familie! Daarom organiseren ook steeds meer vrouwen in Nederland een babyshower voor hun vriendin.

Verrassingsbabyshower

De zwangere vriendin weet niets van de babyshower. Zij wordt door middel van een smoes naar de locatie gelokt. Uiteraard is de locatie van de babyshower helemaal versierd in het roze en/of blauw. Vaak wordt een babyshower gewoon bij de toekomstige moeder thuis georganiseerd en wordt zij in de middag haar huis uit gelokt, zodat de vriendinnen en familie het huis kunnen versieren, het lekkere eten klaar kunnen zetten en de spelletjes voor kunnen bereiden.

Het feest kan beginnen

Tijdens een babyshower zorgen de vriendinnen ervoor dat er allerlei lekkere hapjes op tafel staan. Ook wordt er gezorgd voor spelletjes die natuurlijk te maken hebben met baby’s. Bij Babyshower-Laten-Organiseren.nl kun je een mand vol met spelletjesbenodigdheden bestellen: daar hoef jij niet over na te denken. Ook de versiering en High Tea kun je desgewenst aan ons over laten. Jij bepaalt wie er uitgenodigd worden en het feest voor je zwangere vriendin kan beginnen! Kijk rond op deze website voor meer informatie over het (laten) organiseren van een babyshower. Wil je zelf aan de slag? Bij ons kun je ook producten los huren of kopen. Kijk gerust rond op onze website of mail ons ↓ 

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel