tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Lekkere snacks, maar wel gezond!

Dat alle hapjes van de high tea niet altijd ongezond hoeven te zijn, blijkt wel uit deze foto. Door leuke bakjes (bijvoorbeeld van de Xenos) te gebruiken, ziet het er gelijk vrolijk uit. Snijd bijvoorbeeld lekkere stukjes komkommer, paprika of mango en koop deze vrolijke bakjes. Lekker én gezond! 

Geschreven op: 02-07-2016 om 11:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

Met deze bedankjes maak je iedereen zeker blij!

In onze webshop vind je hier allerlei leuke babyshowerbedankjes. Wil jij echt groot uitpakken? Dan kun je ook voor het bedankje op de foto kiezen. Wel een stukje duurder, maar je maakt er je vriendinnen zeker erg blij mee. 

Geschreven op: 01-07-2016 om 14:32 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hmm, om te zoenen zo lekker

Dat staat wel erg leuk op tafel tijdens een babyshower of kraamfeest toch? Lekkere zoenen met muisjes. Je maakt ze binnen no time. Ideaal toch? 

Geschreven op: 29-06-2016 om 14:21 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower spellen nu te koop!

Dat de spelletjes van BabyshowerLatenOrganiseren helemaal vernieuwd werden, dat wist je waarschijnlijk al na onze vele blogs. Maarrrrr vanaf nu zijn ze ook echt te koop in de webshop!

Geschreven op: 27-06-2016 om 10:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Let op: gesloten van 1 t/m 17 augustus

Let op: van 1 tot en met 17 augustus is BabyshowerLatenOrganiseren gesloten. Dit betekent dat er deze periode geen babyshowers worden georganiseerd en dat er tijdelijk niet gereageerd zal worden op mailtjes, tenzij dit belangrijk is. Alle bestellingen die tot uiterlijk 30 juli geplaatst worden, worden nog verzonden. Daarna worden de eerste bestellingen weer op 17 augustus verzonden. Bestel de producten dus op tijd! Alvast een fijne vakantie allemaal!

Geschreven op: 25-06-2016 om 13:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Dochter Dinand Woesthoff krijgt mooie naam!

"En dan is ze er... Een prachtig mensje. Leia Guusje Woesthoff. All you & we need is love. Spread the word girl! X" Zo kondigde Dinand Woesthoff de geboorte van zijn dochtertje aan op Twitter. En wat een mooie naam! 

Geschreven op: 25-06-2016 om 12:13 | Deel dit bericht: Lees verder »

Anouk bevallen van meisje

Zangeres Anouk is bevallen van een dochtertje. Het meisje heet Jelizah Rose. Ze plaatste dit mooie plaatje online met de vader Dominique Schellekens. Gefeliciteerd! 

Geschreven op: 24-06-2016 om 13:27 | Deel dit bericht: Lees verder »

Katherine Heigl zwanger

Katherine Heigl is voor het eerst zwanger. Zij en haar man verwachten een zoontje. De twee zijn al ouders van hun geadopteerde dochters Naleigh Moon (7) en Adelaide Marie Hope (4). De zwangerschap was een verrassing, maar de twee vinden het erg spannend.

Geschreven op: 24-06-2016 om 10:15 | Deel dit bericht: Lees verder »

Ikea roept traphekjes terug

Een jongetje van 10 maanden oud viel omdat het traphekje van de Ikea niet goed sloot. Na een lang onderzoek besloot de Ikea de traphekjes terug te roepen. Het gaat om de Patrull, de Patrull Klämma en de Patrull Fast. Die laatste werden al sinds 1998 verkocht. Wie een hekje terugbrengt, krijgt zijn geld terug. Een kassabon is niet nodig, meldt IKEA.

Geschreven op: 23-06-2016 om 13:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Lachen in Assen!

Afgelopen zaterdag was het feest in Assen. Daar werd Natasja verrast door haar vriendinnen met een blauwe babyshower. De High Tea stond klaar, de cadeautjes lagen opgestapeld in een mand én in een plant en natuurlijk moesten er ook spelletjes gespeeld worden. 

Geschreven op: 23-06-2016 om 10:11 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering Huur

Babyshower photoframe
Van: €10,00
Voor: €7,50
Geldig tot 28-02-2018
Bezoek onze webwinkel