tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Tip uit Assen

Leuke tip uit Assen! Het is altijd lastig wat je voor cadeau moet kopen voor de mom-to-be. Daarom bedachten ze in Assen iets leuks, waarvoor iedereen zelf het budget mag bepalen. 

Geschreven op: 22-06-2016 om 09:26 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuke reactie via de mail

Regelmatig komen er leuke reacties van klanten binnen en die deel ik natuurlijk graag met jullie. Vandaag een enthousiaste mail van Lotte: "Het pakket ziet er echt super leuk uit! Ik denk dat het een geweldige babyshower gaat worden dankzij dit leuke pakket. Super! Echt waar voor me geld." Dat is leuk om te horen! 

Geschreven op: 21-06-2016 om 09:36 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: babyshowerspel geen benen over elkaar!

De foto zegt het al: iedereen krijgt een knijper en het spel kan beginnen. Dit spel wordt gedurende de hele babyshower gespeeld. Valt het je op dat iemand toch haar benen over elkaar slaat, knijper innen maar! 

Geschreven op: 17-06-2016 om 14:42 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gender Reveal taart on its way

Deze mooie Gender Reveal taart gaat hopelijk weer iemand heel erg blij maken. Dit weekend vindt er namelijk ergens in Nederland weer een Gender Reveal feest plaats waarbij de gasten tegelijk een lekkere taartpunt mogen openen: zitten er roze of blauwe snoepjes in? Dat blijft nog even een verrassing. 

Geschreven op: 16-06-2016 om 12:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tweede kindje voor Mila en Ashton

Mila Kunis en Ashton Kutcher verwachten een tweede kindje. Het stel dat vorig jaar rond deze tijd trouwde, heeft door een woordvoerder laten bevestigen dat hun dochtertje Wyatt Isabelle een broertje of zusje krijgt. Leuk nieuws! 

Geschreven op: 16-06-2016 om 11:55 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zwanger van een...auto!

Deze foto op Reddit doet heel wat stof opwaaien.. als je goed kijkt zie je het misschien ook (met een beetje fantasie). Is dat nou een auto op de echo? Kijk zelf en oordeel. 

Geschreven op: 15-06-2016 om 12:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

The First Hello

The First Hello-project: misschien heb je het inmiddels al ergens voorbij zien komen. Bel Pangburn en River Bennett veroveren momenteel de wereld met 'het eerste hallo project', waarmee ze het allereerste moment na de geboorte van een kleintje vereeuwigen. Een steeds bekender fenomeen. 

Geschreven op: 14-06-2016 om 13:15 | Deel dit bericht: Lees verder »

Cadeautip: liefde in een flesje

Ben je nog op zoek naar een lief cadeautje om je zwangere vriendin even te laten zien dat je aan haar denkt? Wat dacht je dan van dit cadeau voor de zwangere? Vier flesjes met vier keer een lieve boodschap in een flesje. En nog heel goedkoop ook! 

Geschreven op: 11-06-2016 om 14:57 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: slinger van rompertjes

Als je een beetje creatief bent, is het net zo leuk om zelf de versiering voor een babyshower te maken. Wat dacht je van deze babyshower slinger met rompertjes? Ontzettend simpel om te maken en het ziet er erg gezellig uit. Dus knutselen maar! 

Geschreven op: 09-06-2016 om 12:39 | Deel dit bericht: Lees verder »

Do opnieuw zwanger

Zangeres Do, oftewel Dominique Rijpma van Hulst, is zwanger van haar tweede kindje. Dat betekent dat zoontje Jip er over zo'n 4,5 maand een broertje of zusje bij krijgt. Dat vindt hij wel leuk volgens de zangeres: "Hij vindt het echt onwijs grappig. Voorzover hij dat bewust kan meemaken natuurlijk." Gefeliciteerd! 

Geschreven op: 08-06-2016 om 12:09 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Kaarten en Posters

Selfiekaarten Geboorte Zwart-Wit
Van: €5,95
Voor: €2,95
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel