tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Grote boodschap, oeps

Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf je babyshowerspellen maken. Je hebt vast wel eens van dit spel gehoord: het grote boodschap spel. Tijdens dit spel mogen de gasten van de babyshower raden welke chocolade boodschap er in de luiers zit. 

Geschreven op: 07-06-2016 om 14:47 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower spellen vernieuwd!

Onze spellen zijn vernieuwd! Dat betekent dat je nu kunt kiezen uit nog meer verschillende babyshower spelletjes. En de prijs is al vanaf €2,95 voor tien personen. Daar kun je ze zelf niet zo mooi voor maken toch? En het mooiste is: voor vele spellen geldt dat de verzendkosten slechts €1,- zijn. Kijk daarom snel even in onze webshop. Je vindt de spellen hier. 

Geschreven op: 06-06-2016 om 14:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Taart van Paris Hilton?

Paris Hilton heeft een babyshower voor haar zus Nicky georganiseerd in New York. Ook hier kon een mooie taart niet ontbreken. Paris postte de foto op Instagram met de tekst: "Ik heb vandaag een babyshower voor mijn zus Nicky georganiseerd. Ik vind de taart geweldig en het is fantastisch om alle vrienden uit New York te zien." Ben jij ook zo'n fan van de taart? Dan kunnen wij die natuurlijk gewoon voor je namaken voor je volgende babyshower! 

Geschreven op: 02-06-2016 om 13:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

De spellen worden vernieuwd!

Tijdens een babyshower worden er vaak spellen gespeeld en daarom vind je ook in onze webshop diverse spellen die je los kunt kopen voor de babyshower. En er is goed nieuws: wij zijn momenteel hard aan het werk om het assortiment uit te breiden. binnenkort vind je daarom nog meer babyshower spellen in onze webshop. Houd onze webshop en de blog daarom goed in de gaten! 

Geschreven op: 01-06-2016 om 15:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: Tutu flesjes

Vorige week zag je hier de DIY voor het maken van etiketten op een flesje water. Maar het kan ook nog een stukje simpeler. Vier je binnenkort een babyshower voor een meisje? Wat dacht je van deze schattige tutu flesjes?

Geschreven op: 30-05-2016 om 11:21 | Deel dit bericht: Lees verder »

He or she?

Hershey chocolade, misschien ken je het wel? Te koop bij de Albert Heijn bijvoorbeeld en bij de Sligro. Weet je waar deze chocolade zich perfect voor leent? Je ziet het hier. 

Geschreven op: 26-05-2016 om 11:36 | Deel dit bericht: Lees verder »

Reactie uit Drachten

Is dat even leuk! De laatste tijd vonden er babyshowers plaats in Groningen, Goes en zelfs in Weelde, België. Soms is het echter voordeliger om een pakket samen te stellen en via de post te laten verzenden. Dat deed Mendy uit Drachten, die Chris en Maria wilde verrassen met een leuke babyshower. En aan de foto's en haar reactie te zien is dat gelukt.  

Geschreven op: 25-05-2016 om 11:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: etiket waterflesjes maken

Op internet vind je allerlei ideeën om de babyshower tot een succes te maken. Ook wij kijken daar natuurlijk regelmatig rond om wat tips op te doen. Ook deze foto zagen we voorbij komen. Heel simpel en toch erg leuk. Maak je eigen etiket voor een waterflesje! 

Geschreven op: 24-05-2016 om 09:48 | Deel dit bericht: Lees verder »

Makkelijk en lekker: deze taart van Maris

Uit Pauline's Keuken, misschien ken je deze bekende blog wel? Schrijfster Pauline vroeg een vriendin om hulp voor het maken van een lekkere babyshower kidsproof taart en die deelt ze op haar site. Natuurlijk delen wij deze lekkere taart ook weer graag met jou. Lees hier hoe je 'm maakt. 

Geschreven op: 23-05-2016 om 18:50 | Deel dit bericht: Lees verder »

Jody Bernal voor het eerst vader geworden

Jody Bernal en zijn vrouw Melissa zijn vandaag ouders geworden van een mooie dochter. Het meisje heeft de naam Olivia gekregen. Bekijk hier de foto van de gelukkige ouders met het kleine meisje. 

Geschreven op: 22-05-2016 om 09:39 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Geboortecadeaus

Deurhanger babykamer Mintgroen
Van: €6,95
Voor: €5,25
Geldig tot 01-05-2018
Bezoek onze webwinkel