tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Yes-r showt dochter

Op 14 april heeft Yes-R er samen met zijn vrouw Cheyen een dochtertje bij gekregen. Het meisje heeft de naam Céline gekregen. Deze mooie foto deelde de rapper en presentator via Instagram. Je ziet de foto hier. 

Geschreven op: 20-05-2016 om 17:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

BabyshowerLatenOrganiseren op Telegraaf.nl

Is dat even leuk! De foto die gister tijdens onze babyshower in Schiedam gemaakt werd, staat vandaag online op de site van De Telegraaf. Monique, de vriendin van Dré Hazes, was te gast op de babyshower van Bahar. Tijdens de babyshower werd deze foto gemaakt van de twee mooie mom-to-be's. 

Geschreven op: 17-05-2016 om 18:03 | Deel dit bericht: Lees verder »

Persoonlijke roze koeken maken

Al eerder las je op onze blog hier hoe je de lekkerste roze koeken maakt. Ook zag je hier al soortgelijke koekjes met een leuke tekst. Maar dit zijn babyshower roze koeken van Danielle (Food, Love & Happiness) die je zelf kunt maken mét tekst. Een combinatie van bovenstaande recepten dus. Hup, aan de slag! 

Geschreven op: 16-05-2016 om 12:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Op weg naar Schiedam

Vandaag ging de reis naar Schiedam waar Bahar werd verrast door al haar vriendinnen. De uitgebreide High Tea stond klaar en hoewel er bijna geen tijd meer over was werd er toch nog snel hints gespeeld. Het werd "echt een super leuke babyshower". Bekijk hier de foto's. 

Geschreven op: 15-05-2016 om 18:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Dadchelor party

Een babyshower voor mannen, is dat nou wel zo'n goed idee? Wat vinden jullie na het zien van dit filmpje van een "dadchelor party"? :)

Geschreven op: 13-05-2016 om 16:47 | Deel dit bericht: Lees verder »

Speltip: grabbelen maar

Via Google kwamen we terecht op Koalabeautymama.nl en daar stond een leuke blog over een babyshower. Zo doe je nog eens inspiratie op! Ook dit spel willen we je niet onthouden. Hier kun je natuurlijk allerlei spellen kopen van BabyshowerLatenOrganiseren. Ga je liever zelf aan de slag? Dan is dit een leuke babyshower spellen tip! 

Geschreven op: 12-05-2016 om 13:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zoontje voor Kim Kotter en Jaap Reesema

Kim Kötter: "Mogen we jullie voorstellen aan onze zoon Muck.... 💙  Het aller-aller-aller mooiste wat ons ooit is overkomen.... Geboren: 10 mei 2016 om 17.36u. Muck is 52cm en weegt 3524gram." Gefeliciteerd en wat een mooie foto's! 

Geschreven op: 12-05-2016 om 09:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Ojee, is dat wel waar?

Zeg geen dingen waar je niet zeker van bent. Vindt hij het echt zo leuk?

Geschreven op: 11-05-2016 om 14:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuke luierservetten

Servetten horen erbij, maar zo zijn ze net wat beter geschikt voor de babyshower of het kraamfeest: in luiervorm. En het leuke is, je kunt er nog zelf een tekst op laten zetten ook. Perfect toch? En je bestelt ze natuurlijk gewoon hier in onze webshop. 

Geschreven op: 10-05-2016 om 13:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hmm prinsessen cupcakes

Danielle, blogger van Food, Love & Happiness, heeft een leuk recept op haar blog staan voor prinsessencupcakes. Hoe je ze maakt lees je hier.

Geschreven op: 09-05-2016 om 12:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel