tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Khadija wordt verrast met een babyshower

Het was bijna te warm voor een babyshower vandaag. Bijna dan, want het werd een hele gezellige dag in Weelde, België. 

Geschreven op: 08-05-2016 om 16:51 | Deel dit bericht: Lees verder »

Speltip: namen raden

Een leuke spel voor tijdens de babyshower én een leuke herinnering voor de ouders. Welke naam denken de gasten dat het kleintje krijgt? Pak er wat post-its bij en schrijven maar. Heeft iemand het goed? Nog even geduld en jullie zullen het weten. 

Geschreven op: 08-05-2016 om 13:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

Persoonlijke luierservetten

In onze webshop vind je deze leuke luierservetten waar je een persoonlijke tekst op kunt laten zetten. Van de week kwam er een bestelling binnen met 25 aparte luierservetten met op elke servet een naam. Is dat een leuk idee of niet! Leg bij ieder bordje een persoonlijke servet neer, speciaal voor je gasten. Bekijk de foto hier. 

Geschreven op: 06-05-2016 om 11:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hmm, dat wordt smullen

Ken je Eitje Kookt al? Een hele leuke website met allerlei lekkere gerechten. Daar komt ook dit leuke (én lekkere) koekjesrecept vandaan. En ze zijn nog super makkelijk te maken ook! 

Geschreven op: 05-05-2016 om 12:45 | Deel dit bericht: Lees verder »

Geniet van je dag!

Vandaag is het bevrijdingsdag én hemelvaart. Dat betekent dat we gesloten zijn, want vandaag staat in het teken van het vieren van de vrijheid. Morgen zijn we er natuurlijk weer! Fijne dag vandaag. 

Geschreven op: 05-05-2016 om 09:13 | Deel dit bericht: Lees verder »

Terug van weggeweest

Ze waren tijdelijk uitverkocht, maar ze zijn er weer! De boy or girl tafelversiering. Zet ze op tafel tijdens het feestje en het ziet er gezellig uit. Natuurlijk leuk voor een Gender Reveal feest, maar ook wanneer het nog niet bekend is of het een jongen of meisje wordt. Oh ja, je vindt ze natuurlijk gewoon hier. 

Geschreven op: 04-05-2016 om 13:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

Klink jij net als deze moeders?

Een grappig filmpje dat we op facebook voorbij zagen komen. Als ouders ben je de hele dag met je kids in de weer. Deze dames doen voor hoe dat eigenlijk klinkt. Bekijk het grappige filmpje hier. 

Geschreven op: 04-05-2016 om 12:18 | Deel dit bericht: Lees verder »

Oog voor details

Het huis versieren na de geboorte van je zoon of dochtertje is natuurlijk leuk. Een ooievaarsvlag met bijbehorende banner mag niet ontbreken. Maar denk ook aan kleine details die het extra leuk maken. Dit zagen we op Pinterest, simpel en toch leuk! 

Geschreven op: 03-05-2016 om 12:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: mooie taarten he?

Hoe je ze maakt weten we niet, maar dit ziet er wel geweldig uit he? Met een beetje creativiteit kom je al een heel eind. Wie gaat deze taart binnenkort maken? 

Geschreven op: 03-05-2016 om 12:24 | Deel dit bericht: Lees verder »

Mattie niet biologische vader van tweeling

Heftig nieuws. Nog niet zo geleden kon je hier lezen dat Mattie, die van Mattie en Wietze van Q-music ja, vader werd. Nu blijkt dat hij niet de vader is van de twee meisjes Bo en Vesper. Vandaag las collega Wietze een brief van Mattie voor op de radio. Die brief lees je hier. 

Geschreven op: 02-05-2016 om 11:21 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Kaarten en Posters

Selfiekaarten Geboorte Zwart-Wit
Van: €5,95
Voor: €2,95
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel