tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Nog meer babynieuws?

Naast Blake Lively en Ryan Reynolds zou er nog een Ryan opnieuw vader worden. Ryan Gosling, we kennen hem allemaal, zou na dochtertje Esmeralda weer een kleintje verwachten met zijn vriendin Eva Mendes. Het nieuws is echter nog niet bevestigd. We wachten het af! 

Geschreven op: 15-04-2016 om 09:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Blake Lively zwanger van tweede kind

Blake Lively en haar man Ryan Reynolds verwachten hun tweede kind. Na dochter Jamer, die in december 2014 geboren werd, is de actrice opnieuw zwanger. Gefeliciteerd! 

Geschreven op: 15-04-2016 om 09:38 | Deel dit bericht: Lees verder »

Yes R vader van dochter

Rapper en presentator Yes-R is weer vader geworden, dit keer van een dochter. Yes-R is al vader van een zoon, Yessin Roshdy, die in 2009 werd geboren. Op Twitter schrijft hij bij onderstaande foto: "Vanochtend om 06.35u is onze prachtige dochter Céline Roshdy geboren. Moeder en dochter maken het goed". Gefeliciteerd!

Geschreven op: 14-04-2016 om 10:22 | Deel dit bericht: Lees verder »

MInder dan tien personen?

Wil jij graag een babyshower organiseren, heb je een heel leuk pakket gezien op onze website maar zijn jullie niet met tien personen? Ook dan denk ik natuurlijk graag met jullie mee. Ik, Irene, help graag bij het organiseren van een leuke dag, dus komen jullie er niet uit? Lees dan even verder. 

Geschreven op: 13-04-2016 om 17:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Andre Hazes jr. verwacht eerste kindje met zijn vriendin

André Hazes jr. wordt in oktober vader van zijn eerste kindje. Zijn vriendin Monique is zwanger, zo zegt hij op Instagram: "EIN-DE-LIJK kunnen wij het met jullie delen... Mijn wens is in vervulling gegaan! Wij worden in oktober papa en mama!!!" En daar stond deze leuke foto bij!

Geschreven op: 12-04-2016 om 18:16 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zoontje Liza Sips geboren en hij heet...

Liza Sips, die pas nog verwend werd met een gezellige babyshower, is bevallen van een zoontje. Gister op zondag 10 april kwam het jongetje ter wereld. En hij luistert naar de naam Jonathan Robert Manheim. Zijn roepnaam is Jonah. Liza deelde deze lieve foto op Instagram met de tekst: "Welkom lieve, mooie Jonah. Intens gelukkig en onbeschrijfelijk trots op onze zoon: Jonathan Robert Manheim."

Geschreven op: 11-04-2016 om 12:57 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zo organiseer je een Gender Reveal feest

Voordat het tijd is voor een babyshower, wordt tegenwoordig eerst een Gender Reveal feest georganiseerd. Dit feestje is helemaal in. Daarom kun je bij BabyshowerLatenOrganiseren nu ook een totaalpakket kopen voor de Gender Reveal party, inclusief versiering om het huis mee te versieren, een poster om erachter te komen wie denkt dat het een meisje wordt en wie toch voor een jongen gaat en kraskaarten om het grote nieuws te vertellen. Wil je lezen hoe zo'n Gender Reveal feest in z'n werk gaat? Dat lees je hier.

Geschreven op: 09-04-2016 om 12:46 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tip: krijtbord op een Gender Reveal feest

Tip: vier jij binnenkort een Gender Reveal feest? Zet dan een krijtbord met een paar krijtjes klaar bij de voordeur. Hoeveel mensen denken dat het een jongen gaat worden en wie denkt dat er binnenkort een meisje verwacht wordt? 

Geschreven op: 08-04-2016 om 14:48 | Deel dit bericht: Lees verder »

55-jarige vrouw bevalt van drieling

De 55-jarige Sharon Cutts heeft een gezonde drieling op de wereld gebracht. Samen met haar vriend Stuart Reynolds, een fabrieksmedewerker, gaf ze 15.000 pond uit om een IVF-behandeling te betalen. Ze is hierdoor de oudste vrouw in Groot-Brittannië die een gezonde drieling heeft gebaard.

Geschreven op: 07-04-2016 om 11:18 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vervanger voor de luiertaart

Als je wel eens op een babyshower bent geweest, dan ken je 'm vast: de luiertaart. Deze taart vol met luiers ziet er leuk uit en is ook nog eens lekker praktisch door de vele luiers die goed van pas komen. Maar in Amerika hebben ze hier een alternatief op gevonden: de money cake.

Geschreven op: 06-04-2016 om 13:01 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering Huur

Babyshower photoframe
Van: €10,00
Voor: €7,50
Geldig tot 28-02-2018
Bezoek onze webwinkel