tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Yolanthe showt zoontje Xess Xava

"You and me.. Forever one", schreef Yolanthe op Instagram bij deze lieve foto's, gevolgd door een hartje en twee kusjes. Wat een lieve foto's! 

Geschreven op: 05-04-2016 om 15:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: Ooievaar cadeau

Ben jij creatief en wil je graag met een origineel cadeautje aankomen bij een zwangere vriendin? Misschien kun je dan wel dit leuke ooievaartje maken die we tegenkwamen op Pinterest. 

Geschreven op: 05-04-2016 om 12:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Speltip babyshower

In onze webshop vind je allerlei babyshowerspellen (hier). Ben je toch nog op zoek naar een leuk, goedkoop spel om te spelen tijdens de babyshower? Misschien is dit dan een idee: koop een grote babyfles (of kies gewoon een glazen voorraadpot) en vul helemaal met kleine snoepjes. Wie weet te raden hoeveel snoepjes er in de pot zitten?

Geschreven op: 04-04-2016 om 12:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower in Nootdorp

Wat een geluk vandaag! In de stralende zon werd Erica verrast door haar moeder en vriendinnen met een heerlijke High Tea. Erica verwacht binnenkort een jongetje en dat werd gevierd in Nootdorp met een luxe babyshower. 

Geschreven op: 03-04-2016 om 15:12 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hmm lekkere taarten

Elke week mag ik weer bedenken hoe de taart voor de babyshower van deze week eruit komt te zien. Onze bakker maakt namelijk de mooiste taarten. Wat vinden jullie van dit schattige uiltje? Knap hoe ze zulke kleine details kunnen maken hé? 

Geschreven op: 01-04-2016 om 18:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Bedankjes babyshower populair

Na een huwelijk zie je vaak een schaal vol met kleine pepermuntjes liggen (mint to be) om mee naar huis te nemen. Het zijn bedankjes voor de gasten. Maar niet alleen na een bruiloft worden de gasten bedankt voor hun komst, ook bij een babyshower, gender reveal feest of kraamfeest horen bedankjes. En laten we bij BabyshowerLatenOrganiseren nou net een uitgebreid assortiment aan originele bedankjes hebben. 

Geschreven op: 31-03-2016 om 12:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Kraskaarten Gender Reveal feest

Tijdens een Gender Reveal feest vertel je aan het bezoek of het een jongen of een meisje wordt. Dit kan natuurlijk op allerlei manieren. Denk aan een lekkere taart met een roze of blauwe vulling, een doos vol met roze of blauwe ballonnen of de Bedankjes Gender Reveal taart. Maar nu hebben we iets nieuws: de kraskaarten. 

Geschreven op: 30-03-2016 om 15:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vier zussen tegelijk zwanger

De vier zussen An (33), Katrijn (30), Tine (25) en Lieselot (27) Braem zijn alle vier tegelijk zwanger. Dat hoor je toch niet vaak. Gepland was het niet, maar leuk vinden de vier zussen het wel: "We kunnen tegen elkaar klagen over zwangerschapskwaaltjes."

Geschreven op: 29-03-2016 om 17:47 | Deel dit bericht: Lees verder »

Mattie vader van tweeling Bo en Vesper

Mattie, je weet wel van Mattie en Wietze, is vader geworden van een tweeling. De twee meisjes kwamen na 26 weken ter wereld. Kirsten was 2 juli uitgerekend, dus het is wel erg vroeg.

Geschreven op: 29-03-2016 om 12:32 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuk ideetje

Wellicht een leuk ideetje om de groei van de kleine bij te houden: Maak een stropdas en 12 rondjes met daarop 1 t/m 12: één voor elke maand. Maak elke eerste dag van een nieuwe maand een foto en leg ze uiteindelijk naast elkaar. Voor de meisjes kun je bijvoorbeeld een strik maken. Leuk toch? Ik ben enthousiast, dus wie weet vind je ze binnenkort in de webshop!

Geschreven op: 26-03-2016 om 17:55 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering Huur

Babyshower photoframe
Van: €10,00
Voor: €7,50
Geldig tot 28-02-2018
Bezoek onze webwinkel