tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Hoeveel kost een babyshower?

Iedere babyshower kost geld, maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Waar moet je aan denken als je een babyshower gaat organiseren qua kosten?

Geschreven op: 11-12-2017 om 14:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nieuwe tegoedbonnen in de webshop!

Heb je de nieuwe tegoedbonnen al gezien in de webshop? Ze zijn afkomstig van BabyKadoKopen.nl maar ook op onze website te vinden. Leuk kleinigheidje om via de post te versturen als iemand zwanger is of net moeder is geworden. Maar ook voor de (toekomstige) vaders zit er een leuke tegoedbon tussen voor een borrel of bier en bitterballen. Nieuwsgierig? Je vindt ze hier helemaal onderaan. 

Geschreven op: 08-12-2017 om 19:16 | Deel dit bericht: Lees verder »

Kraskaarten in de SALE

Heb je deze TE leuke kraskaarten al gezien in de webshop? Vertellen dat je kleine grote broer of zus wordt is toch een stuk leuker met deze kraskaarten? 20 weken echo gehad? Dan kun je mooi met de andere kraskaarten laten weten of het een jongen of meisje wordt. En nog leuker: ze zijn nu maar 35 cent per stuk!

Geschreven op: 08-12-2017 om 11:59 | Deel dit bericht: Lees verder »

Fijne sinterklaas

Het is bijna pakjesavond. Er liggen ook weer aardig wat pakjes van BabyshowerLatenOrganiseren in de schoenen en in de jute zak van Piet. Leuk! Hierbij willen we dan ook iedereen een fijne Sinterklaasavond toe wensen!

Geschreven op: 05-12-2017 om 11:47 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wolkenslinger voor de mama to be

Een leuke tip die ik zelf tijdens een babyshower tegenkwam: een wolkenslinger met een speciaal bericht voor de toekomstige ouders.

Geschreven op: 04-12-2017 om 19:25 | Deel dit bericht: Lees verder »

Oeps!

Oeps, je hebt een leuk idee, je laat een shirt drukken (hopelijk maar eentje!) en dan krijg je dit... Dit shirt zagen we voorbij komen op Internet. Misschien toch eerst even door de spellingscontrole of moeten we niet zeuren? De boodschap is immers duidelijk: iemand wordT grote broer! 

Geschreven op: 01-12-2017 om 11:54 | Deel dit bericht: Lees verder »

Welke locatie is geschikt voor een babyshower?

Zodra de datum bekend is, is het tijd om over een geschikte locatie na te denken. Weten jullie al waar jullie de babyshower willen vieren? In deze blog geven we je enkele tips.

Geschreven op: 31-10-2017 om 14:41 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: Maak je eigen luiertaart

Je kunt natuurlijk nooit genoeg luiers in huis hebben met een baby. Daarom is een luiertaart het perfecte cadeau. Maar waar moet je beginnen? Dankzij deze luiertaart set ben je zo klaar en het ziet er nog leuk uit ook! 

Geschreven op: 06-10-2017 om 09:03 | Deel dit bericht: Lees verder »

Raden Maar in roze en blauw

Misschien heb je ze al eerder in onze webshop gezien: de Raden Maar kaarten in het mintgroen. Wordt het een jongen of een meisje? En welke kleur ogen denk jij dat de kleine krijgt? En wat zal de haarkleur worden? Een leuk spel dat nu ook verkrijgbaar is in het roze en blauw. 

Geschreven op: 05-10-2017 om 13:50 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vanaf nu chatten met BSLO

Heb je het al gezien? Vanaf nu kun je chatten met BabyshowerLatenOrganiseren. Heb je een vraag of kom je er niet uit? Kijk dan even snel rechtsonder op de website om te zien of we online zijn. Zijn we online? Stel dan je vraag via de chat en we geven direct antwoord. Zijn we offline? Vul dan het korte invulformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Geschreven op: 03-10-2017 om 13:44 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering Huur

Babyshower photoframe
Van: €10,00
Voor: €7,50
Geldig tot 28-02-2018
Bezoek onze webwinkel