tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Lang weekend, fijne paasdagen!

Heerlijk een lang weekend vrij. Mag jij ook vier dagen lekker gaan genieten? BabyshowerLatenOrganiseren wenst jullie in ieder geval hele fijne paasdagen toe! Gezellig met familie, kinderen, vrienden en veel gelukkige momenten. 

Geschreven op: 25-03-2016 om 17:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nieuwe spellen in het assortiment

Tot voor kort kon je bij BabyshowerLatenOrganiseren alleen spellenpakketten kopen of huren, inclusief 5 of 10 spellen. Maar wat nou als je maar 1 spel wilt spelen? Of misschien wil jij de spellen wel zelf uitkiezen. Daarom wordt het assortiment steeds een beetje verder uitgebreid en kun je vanaf nu ook los spellen kopen in onze webshop. Spellen die niet alleen leuk zijn voor de babyshower, maar ook voor het gender reveal feest of de babysborrel! 

Geschreven op: 24-03-2016 om 12:09 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuk alternatief voor het gastenboek

Ben je creatief? Misschien is dit dan iets voor jou. Een leuk alternatief voor het gastenboek tijdens een babyshower, gender reveal feest of babyborrel. 

Geschreven op: 23-03-2016 om 20:41 | Deel dit bericht: Lees verder »

Raden maar!

We breiden uit! Een babyshower vieren is natuurlijk hartstikke leuk. Maar voor de babyshower is er reden voor nóg een feestje: de Gender Reveal party. En ook tijdens de Gender Reveal party willen jullie natuurlijk iets leuks te doen hebben. 

Geschreven op: 21-03-2016 om 20:12 | Deel dit bericht: Lees verder »

Feest in IJsselstein

Afgelopen zaterdag was het feest in IJsselstein. Moeder Sonja besloot haar dochter in het zonnetje te zetten met een uitgebreide babyshower. En daarvoor werd groots uitgepakt! Het hele huis werd in het blauw omgetoverd, de spelletjes stonden klaar en ook een uitgebreide high tea ontbrak niet. 

Geschreven op: 20-03-2016 om 09:09 | Deel dit bericht: Lees verder »

Jongen of meisje, wat denk jij?

Binnenkort bij ons verkrijgbaar, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon zelf maken: deze leuke snor of een kiss. Wie denkt dat het een jongen wordt pakt een snor en de gasten die verwachten dat het een meisje wordt pakken de roze variant. Dat wordt een leuke groepsfoto! 

Geschreven op: 20-03-2016 om 08:27 | Deel dit bericht: Lees verder »

Carice van Houten zwanger

Carice van Houten verwacht samen met haar vriend Guy Pearce haar eerste kindje. Dat werd vandaag bekendgemaakt. "Carice en Guy zijn heel blij", laat haar agent weten. Gefeliciteerd!

Geschreven op: 19-03-2016 om 15:35 | Deel dit bericht: Lees verder »

Net dat beetje extra

Een snoeppot op tafel is natuurlijk leuk, maar wordt er een meisje verwacht? Dan is dit extra leuk. Een klein beetje tulle en een mooi lint is voldoende. Ga jij deze snoeppot op tafel zetten?

Geschreven op: 18-03-2016 om 20:22 | Deel dit bericht: Lees verder »

Deel jij het bed met de kids?

Hoewel maar weinig ouders het toegeven, blijkt uit onderzoek dat heel wat kinderen regelmatig bij hun ouders in bed slapen. Ko van Wouwe van TNO raadt het echter af. Waarom? Dat lees je hier.

Geschreven op: 17-03-2016 om 19:35 | Deel dit bericht: Lees verder »

Happy St. Patricks Day

Vandaag is het St. Patrick's Day, een nationale feestdag in Ierland die ieder jaar erg groots gevierd wordt. De straten kleuren groen én natuurlijk mag de bekende leprechaun niet ontbreken. Dat dacht Alan Lawrence ook, schrijver van That Dad Blog. Daarom toverde hij zijn zoontje (nog geen jaar oud) om tot een hele lieve kabouter. En dat leverde deze grappige foto's op... 

Geschreven op: 17-03-2016 om 19:25 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Geboortecadeaus

Deurhanger babykamer Mintgroen
Van: €6,95
Voor: €5,25
Geldig tot 01-05-2018
Bezoek onze webwinkel