tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Wie herkent dit?

Ha, dit zullen vast heel wat ouders herkennen. Jij ook? 

Geschreven op: 16-03-2016 om 10:28 | Deel dit bericht: Lees verder »

Huh, hoe kan dat nou?

Dit zijn de vriendinnen Chontel Duncan en Nathalie, allebei zwanger. Tot zover niets geks. Maar wat nou als we jullie vertellen dat ze allebei bijna even lang zwanger zijn?

Geschreven op: 15-03-2016 om 19:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

Doodgeboren kinderen in het geboorteregister?

Vandaag ontvangt de Tweede Kamer 80.000 handtekeningen die staan voor het opnemen van doodgeboren kinderen in het geboorteregister. Nu bestaan doodgeboren kinderen volgens de wet niet en daar moet volgens initiatiefneemster Natasja Geyteman-Bos verandering in komen. 

Geschreven op: 15-03-2016 om 11:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Druk maar gezellig weekend

Bij een bedrijf dat BabyshowerLatenOrganiseren heet, verwacht je natuurlijk dat we het hele weekend in de weer zijn met babyshowers. Maar afgelopen weekend vonden er geen babyshowers plaats én toch stond de agenda vol dit weekend met leuke feestjes.

Geschreven op: 14-03-2016 om 10:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: Slinger van papieren onderzetters

Slingers voor een babyshower kun je natuurlijk in onze webshop kopen (je vindt ze hier), maar je kunt ook zelf aan de slag gaan. Dat het maken van je eigen slingers niet moeilijk hoeft te zijn blijkt wel uit dit voorbeeld. 

Geschreven op: 13-03-2016 om 09:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Krijg je geen reactie?

Soms komt het voor dat er aanvragen binnenkomen zonder persoonlijke gegevens, zo ook vandaag. Heb jij een offerte opgevraagd voor een babyshower of een vraag gesteld via het contactformulier op onze website? Dan kunnen wij alleen reageren als er een mailadres of telefoonnummer bij staat. Krijg je geen reactie van BabyshowerLatenOrganiseren? Dan ben je dit wellicht vergeten in te vullen. Geen probleem, mail naar info@babyshowerlatenorganiseren.nl zodat we alsnog contact met je op kunnen nemen! 

Geschreven op: 10-03-2016 om 11:51 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zo gaat BabyshowerLatenOrganiseren te werk

Vier jij binnenkort een babyshower en geef je graag het werk uit handen? Dan zit je bij BabyshowerLatenOrganiseren helemaal goed. Lees hier hoe wij te werk gaan.

Geschreven op: 09-03-2016 om 19:35 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower versiering in de aanbieding

Vanaf nu vind je goedkope babyshowerversiering in onze webshop in de aanbieding. Doordat we recent het assortiment iets hebben aangepast, profiteer jij nu van onze aanbiedingen. Slingers, ballonnen, tafelkleden en andere versiering voor de babyshower zijn nu namelijk flink in de aanbieding. 

Geschreven op: 08-03-2016 om 19:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Chrissy Teigen en John Legend vieren babyshower

John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen vierden dit weekend hun eigen babyshower in New York. Met lekkere hapjes en natuurlijk een babyshower Baby mama kroontje werd er groot uitgepakt. De twee verwachten een dochtertje. Zie hier de foto's van de babyshower. 

Geschreven op: 07-03-2016 om 19:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Is deze jongen slim of gewoon heel lui?

Een foto die we voorbij zagen komen op de grappige Facebook pagina van Life of Dad. Is deze jongen gewoon heel erg slim of op en top lui? Grappig is het wel! 

Geschreven op: 06-03-2016 om 10:09 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel