tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Nieuwe bedrijfskleding

De nieuwe bedrijfskleding is binnen! Voorheen kwam ik, of iemand die me kwam helpen, aan in een roze of blauwe BabyshowerLatenOrganiseren polo. Tijd voor iets nieuws vond ik. En daarom heb ik deze mooie donkerblauwe shirts besteld. Net iets chiquer toch? 

Geschreven op: 05-03-2016 om 09:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

NIEUW: photoprops huren voor een babyshower

Photoprops zijn helemaal hip, dan kon je hier al lezen. Natuurlijk kunnen wij niet achterbleven en dus kun je nu bij BabyshowerLatenOrganiseren de bekende photoprops kopen óf huren. 

Geschreven op: 04-03-2016 om 15:16 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wat zou jij doen als je 100 vrienden had?

Kinderen kunnen soms de meest geweldige antwoorden verzinnen. Wat zou jij bijvoorbeeld doen als je wel 100 vrienden zou hebben? Daar weet deze kleine wel raad mee. Kijk hier wat dit slimme kind invult. 

Geschreven op: 04-03-2016 om 10:02 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tattoo bij een baby?

Een tweeling uit elkaar houden, dat is zo makkelijk nog niet. Dat geldt ook voor de tweeling Aaron en Adam die inmiddels 1 jaar oud is. Hun vader is inmiddels radeloos, want voor deze twee jongens is het extra belangrijk dat hij ze wel goed uit elkaar weet te houden. En dus denkt hij erover na om één van de twee jongens een tatoeage te geven. 

Geschreven op: 03-03-2016 om 09:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Roze muisjes in huize Bernal

Weet je nog dat zanger Jody Bernal zich op de rode loper per ongeluk versprak? Hoewel Bernal en zijn vrouw Melissa Theba het geslacht eigenlijk geheim wilden houden versprak Jody Bernal zich. Het kon natuurlijk nog om een grap zijn, maar inmiddels heeft de zanger bevestigd dat het stel inderdaad een meisje verwacht. 

Geschreven op: 02-03-2016 om 09:27 | Deel dit bericht: Lees verder »

Geboorte in snackbar levert levenlang gratis friet op

In Brussel gebeurde gister iets heel bijzonders: de kleine Adam werd geboren op een ietwat ongewone plek, namelijk in de snackbar! OP het terras van de snackbar begon de bevalling en toen de hulpdiensten arriveerden was de kleine al geboren. Over de naam hoefde de moeder niet lang na te denken: Adam, naar aanleiding van de naam van de snackbar Adam Food. 

Geschreven op: 01-03-2016 om 09:48 | Deel dit bericht: Lees verder »

Sterke papa

Weer een leuke foto op de Facebook pagina van Life of Dad: hoe oud de kinderen ook zijn, deze papa blijft een sterke vader haha. Bekijk hier de grappige foto van vroeger en nu. 

Geschreven op: 28-02-2016 om 18:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Bedrijfsborrel met het thema... De Babyshower

Vaste prik op vrijdagmiddag: de bedrijfsborrel. Bij een bedrijf in Almere maken ze er sinds kort een themaborrel van. 1x in de maand wordt er vanaf nu groots uitgepakt. En het thema voor deze eerste gezellige bedrijfsborrel was... De Babyshower!

Geschreven op: 26-02-2016 om 09:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Pizza!

Soms zie je van die foto's op Facebook voorbij komen waarvan je denkt: die moet ik delen. Deze foto zagen we op het profiel van Life of Dad. Dat kunnen natuurlijk alleen Amerikaanse pizza's zijn, maar schattig is het wel! 

Geschreven op: 25-02-2016 om 13:23 | Deel dit bericht: Lees verder »

Ryan Reynolds geeft advies aan vaders

Ryan Reynolds, je weet wel die acteur en de man van Blake Lively, heeft een goed advies voor alle vaders. Je leest het hier. Zou hij het zelf onthouden hebben toen hij dochtertje James kreeg? 

Geschreven op: 24-02-2016 om 18:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Selfiekaarten Zwangerschap
Van: €6,95
Voor: €3,00
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel