tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Hartige kaashapjes

Leuke uitsteekvormpjes - bijvoorbeeld van een romper, flesje of een eendje - kun je natuurlijk ook voor andere dingen gebruiken dan het bakken van koekjes. Wil jij bijvoorbeeld tijdens een babyshower of kraamfeest hartige hapjes neerzetten op tafel? Geef er dan een "baby-touch" aan door de vormpjes bijvoorbeeld te gebruiken voor de kaas. Geen blokjes kaas, maar baby-kaasjes. 

Geschreven op: 11-02-2016 om 16:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Mooiste bevallingsfoto ter wereld

Foto's maken tijdens de bevalling. Niet iedereen denkt erover na, maar de Gentse fotografe Marijke Thoen doet het regelmatig. Zij maakte deze foto tijdens een onderwaterbevalling. Een prachtige foto die is uitgeroepen tot mooiste bevallingsfoto ter wereld. Bekijk de foto hier.

Geschreven op: 11-02-2016 om 10:28 | Deel dit bericht: Lees verder »

Unieke geboortekaartjes vind je hier!

Tegenwoordig is een geboortekaartje zo besteld: je zoekt een leuk ontwerp uit, upload de juiste gegevens en voilà, de proefdruk ligt binnen een dag op de deurmat. Er is wel één klein minpuntje: de kans dat er ooit een zelfde (of in ieder geval een soortgelijk) geboortekaartje op de deurmat valt, is natuurlijk aanwezig. Dat moet anders kunnen dacht Susanne Bot-Boer van SB Designs. Daarom ging zij aan de slag en ontwierp zij deze prachtige geboortekaartjes.

Geschreven op: 10-02-2016 om 16:13 | Deel dit bericht: Lees verder »

Ballonnenfeest

Sommigen kunnen echt alles met ballonnen maken. Dit mooie baby-meisje van ballonnen zagen we op Pinterest voorbij komen. Prachtig toch als je dat kunt maken met wat simpele ballonnen? 

Geschreven op: 10-02-2016 om 15:59 | Deel dit bericht: Lees verder »

Arie Boomsma over zijn dochter in Flair

Een paar dagen na de bevalling postte Arie op zijn Instagram-account al de eerste kiekjes van baby Bobby Jo. Nu, ruim een week later, vertelt Arie voor het eerst aan Flair hoe hij de bevalling van zijn vrouw Romy van dichtbij meemaakte. Heftig! Je leest het stuk hier. 

Geschreven op: 10-02-2016 om 13:38 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zelf bedankjes maken

Je kunt bij BabyshowerLatenOrganiseren allerlei bedankjes kopen. Hier vind je een uitgebreid overzicht. Maar het is natuurlijk ook leuk om zelf iets te maken. Op zoek naar een leuk bedankje waar je gasten ook nog echt iets aan hebben? Misschien kan je dan deze leuke eendjes maken. 

Geschreven op: 08-02-2016 om 16:02 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: badjasjes

Deze baby-badjasjes heb je vast al eens voorbij zien komen op onze Facebook pagina of op onze website. Zijn ze niet schattig? En nu weer op voorraad! 

Geschreven op: 06-02-2016 om 13:56 | Deel dit bericht: Lees verder »

Is dat een... geest?

Dit is toch wel een beetje freaky: op het filmpje van deze slapende baby lijkt een geest zichtbaar te zijn. Moeder Jade Yates plaatste het online en dit leverde heel wat reacties op. 

Geschreven op: 05-02-2016 om 13:11 | Deel dit bericht: Lees verder »

Jody Bernal krijgt een dochter.. waarschijnlijk dan

De vrouw van Jody Bernal, Melissa Theba, is zwanger. Eigenlijk wilde het stel tot de geboorte van de kleine geheim houden wat het geslacht is van de baby. Totdat Bernal zich versprak op de rode loper... 

Geschreven op: 04-02-2016 om 13:20 | Deel dit bericht: Lees verder »

Arie Boomsma vader van Bobby Jo

Arie Boomsma is gister vader geworden van een dochter. Het meisje heet Bobby Jo. Vandaag plaatste de trotse vader een foto op zijn Instagram-account waarop hij het meisje aangeeft bij de gemeente Amsterdam. 

Geschreven op: 04-02-2016 om 12:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Kaarten en Posters

Selfiekaarten Geboorte Zwart-Wit
Van: €5,95
Voor: €2,95
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel