tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Leuk idee?

Twee broers uit Californië hebben een nieuwe felicitatiekaart op de markt gebracht voor toekomstige ouders. Niks mis mee natuurlijk. Het lijkt een doodnormale kaart met een lieve tekst: "A baby is God's sweetest gift"... totdat je de kaart openmaakt. 

Geschreven op: 03-02-2016 om 12:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Traktatie voor het kraambezoek

Hmmm, dit recept van ChicksLoveFood van chocoladefudge met noten en muisjes misstaat ook absoluut niet op tafel wanneer je kraambezoek verwacht. Natuurlijk ook lekker voor de Babyshower High Tea. 

Geschreven op: 01-02-2016 om 14:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gezelligheid in Goes

Gisteren was het feest in Goes, tenminste ergens in Goes. Hier zaten namelijk tien vriendinnen klaar om een toekomstige moeder compleet te verrassen met een babyshower. En die verrassing, die was geslaagd!

Geschreven op: 01-02-2016 om 14:10 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vervangers voor beschuit met muisjes

Als je net bent bevallen heb je over het algemeen geen zin om de keuken in te duiken en je bezoek te voorzien van de lekkerste hapjes. Maar zo moeilijk hoeft het ook helemaal niet te zijn! Met een beetje zachte roomboter of witte chocolade en lekkere koekjes kom je namelijk al een heel eind. 

Geschreven op: 29-01-2016 om 13:18 | Deel dit bericht: Lees verder »

Australische bevalt van vijfling

De 26-jarige Kim Tucci uit Perth (Australië) is na 30 weken bevallen van een vijfling! De zwangerschap werd door heel wat mensen online gevolgd via de facebook pagina van de moeder: Surprised by Five. De bevalling ging razendsnel: haar vijf baby's kwamen in slechts enkele minuten met behulp van een keizersnede ter wereld: vier meisjes en één jongetje. 

Geschreven op: 29-01-2016 om 11:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: Een speen van fondant maak je zo!

Een speen van fondant maken, dat is eigenlijk heel makkelijk. Dat bewijst deze mini-tutorial van Craftsy.com. Je hebt helemaal geen ingewikkelde vormen nodig; drie ronde vormen en een hartje is voldoende. Proberen maar!

Geschreven op: 28-01-2016 om 13:28 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nieuw: de gezonde High Tea

In een wereld waarin een healthy lifestyle helemaal in is, moeten wij natuurlijk wel meegaan met de tijd. Daarom kun je vanaf nu ook de gezonde variant van de Mini High Tea boeken. Een Healthy High Tea met zeven lekkere hapjes die een stukje gezonder zijn dan de normale Mini High Tea. Lekker toch?

Geschreven op: 28-01-2016 om 12:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

De snoeptafel in beeld

Eerder kon je hier al lezen dat je vanaf nu de lekkere gevulde snoeptafel bij BabyshowerLatenOrganiseren kunt huren. Maar nu zijn er dan ook foto's waarop je een beter beeld krijgt van de snoeptafel, ook wel sweet table genoemd. Wil jij deze lekker gevulde snoeptafel of sweet table ook graag op je volgende babyshower, gender reveal feest of kraamfeest? Mail dan nu!

Geschreven op: 27-01-2016 om 16:37 | Deel dit bericht: Lees verder »

Met je baby op wereldreis: het bewijs dat het kan

Met een kleintje op wereldreis, dat lijkt uitgesloten. Want hoe ga je dan toch allemaal doen met een baby? Een koppel uit Litouwen, Johan van Zutphen en zijn vriendin, zijn zo gek op reizen dat ze het met hun 9 maanden oude baby ook wilden proberen. En dat ging meer dan prima!

Geschreven op: 27-01-2016 om 15:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: met onze cadeaus

Wat een leuke reactie op Facebook van een vrouw die heel wat leuke producten bij BabyshowerLatenOrganiseren heeft gekocht. 

Geschreven op: 25-01-2016 om 16:56 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Kaarten en Posters

Selfiekaarten Geboorte Zwart-Wit
Van: €5,95
Voor: €2,95
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel