tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Stierenvechter zorgt voor ophef

Stierenvechter Francisco Rivera Ordoñez plaatste deze foto op zijn Instagram-account. Dat zorgde voor heel wat woedende reacties. En terecht als je het ons vraagt. 

Geschreven op: 25-01-2016 om 15:17 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hmm, roze koeken

Het is alweer even geleden dat je een nieuw recept op deze blog kon vinden. Daarom nu een extra lekkere! De roze koeken van BrendaKookt. Op deze blog staan heerlijke recepten, waaronder deze roze koeken die natuurlijk prachtig zouden staan op een babyshower. Ga jij ze zelf maken?

Geschreven op: 23-01-2016 om 13:04 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuke reactie van een klant

Als je een pakket(je) ontvangt, is het natuurlijk fijn als het er verzorgd uitziet. Daarom wordt er sinds kort net iets meer aandacht besteed aan de verpakking. En als er dan een mailtje komt dat dat de klant ook is opgevallen, dan is dat natuurlijk extra leuk!

Geschreven op: 19-01-2016 om 17:50 | Deel dit bericht: Lees verder »

En de populairste namen van 2015 zijn...

Hier kon je al de meest bijzondere namen van 2015 lezen, maar wat zijn nou de populairste namen van 2015? Liam en Emma worden het meest gekozen. De overige namen vind je hier.

Geschreven op: 19-01-2016 om 17:23 | Deel dit bericht: Lees verder »

Sippie of toch Genius?

In 2015 zijn er weer bijzondere namen gekozen. Zo is er dit jaar een Genius geboren (jongen). En wat dacht je van Sippie voor een meisje? Het klinkt leuk, maar zou jij het kiezen? Zie hier een naam met de meeste opvallende namen uit 2015. 

Geschreven op: 19-01-2016 om 16:22 | Deel dit bericht: Lees verder »

Dat worden roze muisjes voor Dinand Woesthoff

Dinand Woesthoff wordt na drie zoons vader van een meisje! Zijn Lucy is inmiddels vier maanden zwanger en dit keer mogen er roze muisjes ingeslagen worden. 

Geschreven op: 18-01-2016 om 17:37 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gezellige babyshower in Zoetermeer

Vandaag ben ik afgereisd naar Zoetermeer om daar iemand blij te maken met een blauwe babyshower! Het huis kleurde blauw, de spelletjes stonden klaar en om 13.00u mocht er geproost worden met de champagne. Het werd een gezellige dag! 

Geschreven op: 17-01-2016 om 17:41 | Deel dit bericht: Lees verder »

Eerst een babyshower en dan... de babyborrel!

Na een babyshower is het tijd om tot rust te komen. Als de kleine er dan eenmaal is, dan mag dat natuurlijk gevierd worden met een heuse Babyborrel! Een Babyborrel, ook wel het kraamfeest genoemd, is een reden om goed uit te pakken. En vanaf nu kun je ook de versiering voor het kraamfeest gewoon bij BabyshowerLatenOrganiseren kopen.

Geschreven op: 16-01-2016 om 17:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Chique hoor!

Koop je versiering in de webshop, of kleed de feestlocatie zelf mooi aan. Deze foto bewijst dat dat helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Koop ballonnen, mooie stoffen of tule en lint en aan de slag! Kies voor een chique uitstraling. Succes! 

Geschreven op: 14-01-2016 om 16:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wat is nou eigenlijk het hCG hormoon?

Zoals je al eerder op deze blog kon lezen, schrijf ik (Irene) af en toe voor de informatiewebsite Babypedia.nl. Dit keer schreef ik een informatief stuk over het hCG hormoon. Wil jij hier ook meer over weten? Lees het artikel dan hier. 

Geschreven op: 12-01-2016 om 18:25 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Kaarten en Posters

Selfiekaarten Geboorte Zwart-Wit
Van: €5,95
Voor: €2,95
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel