tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Aanbieding: kraskaarten Ik ben zwanger

Vanaf nu vind je iedere week een nieuwe scherpe aanbieding in de webshop. Deze week deze zwart/wit kraskaarten Ik ben zwanger. Van €0,75 voor €0,40. Leuke manier om te vertellen dat je zwanger bent toch? En extra leuk voor deze scherpe prijs. Krassen maar! 

Geschreven op: 02-10-2017 om 13:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower Courtney in Delft

Vandaag was het groot feest in Delft. Maar liefst veertig mensen kwamen naar de babyshower van Courtney in Delft. En voor deze dag werd er groots uitgepakt. Bekijk hier de foto's! 

Geschreven op: 01-10-2017 om 22:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wanneer organiseer je een babyshower?

Je hebt een gastenlijst gemaakt en nu is het tijd om te bepalen op welke datum de babyshower plaats zal vinden. De meeste babyshowers vinden plaats vanaf de dertigste week zwangerschap. 

Geschreven op: 28-09-2017 om 12:37 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wat een leuk nieuws!

Wat een leuk nieuws van Kim Kötter en Jaap Reesema. Ze krijgen namelijk opnieuw een kindje! En dat maakten de twee op een leuke manier bekend. Zie hier het filmpje. 

Geschreven op: 28-09-2017 om 10:11 | Deel dit bericht: Lees verder »

Lange vingers voor op de babyshower

Gezien op Pinterest, afkomstig van Babyblog.nl: deze lekkere lange vingers. En ze zijn nog super makkelijk om te maken ook. Smelt de chocolade in een pan, roer er een lange vinger doorheen en bestrooi met muisjes of sprinkles. Ziet er toch geweldig uit tijdens je babyshower high tea? 

Geschreven op: 26-09-2017 om 14:04 | Deel dit bericht: Lees verder »

Feest in Purmerend

Dit weekend was het dubbel feest. In Haarlem vond er een babyshower plaats, maar ook in Purmerend was het feest. En wat zat het weer mee! Helaas geen foto's, maar een succes was het wel volgens Joost: "Ik heb jullie aan iedereen aangeraden. Het was zeker geslaagd!"

Geschreven op: 25-09-2017 om 10:22 | Deel dit bericht: Lees verder »

Pas op met hete thee!

Wist je dat kinderen tussen de 12 en 18 maanden oud het grootste risico op brandwonden lopen? Bijna de helft van al deze ongelukken bij kinderen worden veroorzaakt door een kop hete koffie of thee. EHBO Bureau is een organisatie die EHBO cursussen voor baby's en kinderen aanbiedt. Mocht er iets gebeuren, dan weet je wat te doen. Maar voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. 

Geschreven op: 23-09-2017 om 10:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zo vertel je dat je ouders opa en oma worden

Je bent zwanger. Dat wil je natuurlijk op een leuke manier laten weten aan je ouders. Maar hoe? Wat dacht je van deze posters om aan te kondigen dat je ouders opa en oma worden? Laat een foto afdrukken en plaats op de poster in de hoekjes. Inpakken en cadeau geven maar. Ben jij ook nu al benieuwd hoe je (schoon)ouders zullen reageren? 

Geschreven op: 06-09-2017 om 13:38 | Deel dit bericht: Lees verder »

Chocoladebedankjes

Chocoladebedankjes doen het natuurlijk altijd goed. Dat dachten ze in Rijswijk ook. Voor de babyshower werden deze chocoladerepen als bedankje voor de gasten besteld. En dat was een succes. 

Geschreven op: 03-09-2017 om 13:32 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zet een wereldrecord op je naam

Heb jij zaterdag 9 september nog niets te doen? Kom dan naar de Dam in Amsterdam. Dan organiseert het Rode Kruis namelijk een uniek evenement. Jong en oud komt naar het centrum van onze hoofdstad om het Wereldrecord ‘grootste EHBO-les’ te verbeteren. Het doel van deze dag is om EHBO bij baby’s en kinderen nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Geschreven op: 01-09-2017 om 10:35 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Kaarten en Posters

Selfiekaarten Geboorte Zwart-Wit
Van: €5,95
Voor: €2,95
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel