tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

BSLO terug online!

Wat is het stil geweest op de blog! De reden? Veel babyshowers, het uitwerken van nieuwe plannen, de opzet van een nieuw bedrijfje (later meer info!) en natuurlijk een heerlijke lange zomer. Maar vanaf nu word je hier weer op de hoogte gehouden van leuke nieuwtjes, tips, babyshowerverhalen en noem het maar op. Niet alleen op de site vind je weer regelmatig een nieuwsupdate, ook op Facebook en Instagram zijn we weer terug! Fijne dag allemaal. 

Geschreven op: 31-08-2017 om 10:42 | Deel dit bericht: Lees verder »

BSLO op Instagram

BabyshowerLatenOrganiseren zit ook op Instagram! Een foto is natuurlijk veel leuker dan tekst en daarom proberen we je via Instagram zoveel mogelijk up to date te houden met foto's van nieuwe producten, babyshowers en noem het maar op. Volg ons daarom snel: @babyshowerfeest. 

Geschreven op: 18-02-2017 om 12:28 | Deel dit bericht: Lees verder »

Druk weekend voor de boeg

Er gaan weer lekker veel pakketten de deur uit vandaag zodat ze mooi op tijd binnen zijn voor de babyshowers dit weekend. Er worden weer heel wat mama's-to-be verrast dit weekend. Leuk! 

Geschreven op: 17-02-2017 om 12:55 | Deel dit bericht: Lees verder »

Dochter Maarten van der Weijden geboren

Olympisch kampioen Maarten van der Weijden is weer vader geworden. Hij schreef vandaag op Facebook: "Vanochtend is Robien van der Weijden geboren. We voelen ons zielsgelukkig en dankbaar hoeveel moois het leven ons geeft." Gefeliciteerd! 

Geschreven op: 16-02-2017 om 13:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Productieve dag

Van de week zijn er weer veel nieuwe producten voor de webshop ontworpen, waaronder diverse cadeaukaarten. Vandaag is alles naar de drukker gestuurd, dus hopelijk kunnen we snel meer laten zien van ons nieuwe assortiment. Leuk leuk leuk! 

Geschreven op: 16-02-2017 om 12:47 | Deel dit bericht: Lees verder »

Happy Valentines Day

Yeahh, kom maar door met die rozen, chocolade (vandaag mag het) en cadeaus want vandaag is het Valentijn! Fijne dag allemaal. 

Geschreven op: 14-02-2017 om 08:38 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hoe dik is die buik?

Een leuk spel voor tijdens de babyshower: hoe dik is de buik van de mama to be nou eigenlijk? Met deze babyshower rolmaat wordt dit spel extra leuk. Je vindt 'm uiteraard in onze webshop. 

Geschreven op: 11-02-2017 om 12:40 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gewonnen slinger

Is dat even leuk: gister lag deze slinger in de bus van Hailey's Handwerk. Na een like & share actie in 2016 wonnen we deze slinger. Door omstandigheden duurde het iets langer dan gedacht, maar gister lag ie dan eindelijk in de bus. Wie weet hangt de slinger binnenkort bij jou op de babyshower! 

Geschreven op: 10-02-2017 om 12:50 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nieuw: totaalpakket voor €5 p.p.

Een babyshower organiseren kost over het algemeen veel tijd en geld. Natuurlijk nemen wij het graag van je over, maar soms is het budget nou eenmaal niet groot genoeg of wie weet wonen jullie wel erg ver van Haarlem waardoor de bezorgkosten wat hoog worden. Gelukkig hebben we een leuk alternatief! Het Babyshower-totaalpakket voor 10 personen. 

Geschreven op: 04-02-2017 om 13:27 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower in het mintgroen

Voor de babyshower wordt vaak gekozen voor roze en/of blauw. Toch is mintgroen ook helemaal in. Vorig weekend organiseerden we een babyshower in het mintgroen/grijs en wit. Hier zie je enkele foto's. 

Geschreven op: 30-01-2017 om 10:10 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Selfiekaarten Zwangerschap
Van: €6,95
Voor: €3,00
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel