tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Langer ouderschapsverlof voor vaders?

Mannen krijgen na de geboorte van hun kind 2 dagen betaald vaderschapsverlof. Daarnaast krijgt de vader 3 dagen onbetaald ouderschapsverlof van de werkgever. Dat is te kort en daarom doet het Europees Parlement vandaag een poging om in alle EU-lidstaten hetzelfde ouderschapsverlof in de wet te krijgen bij de geboorte van een kind.

Geschreven op: 19-05-2015 om 10:34 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nog op zoek naar een oppas? Vraag ome Wim!

Wim van Erp (38) uit het Brabantse Schijndel, oom van de 1,5 jaar oude tweeling Vic en Ize, maakt van iedere oppasdag één groot feest. Dat bewijzen deze foto's wel. Maar of de ouders daar nou zo blij mee zijn... ;)

Geschreven op: 18-05-2015 om 15:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Probeer de anti-monster spray

Is jouw kind bang voor monsters in zijn of haar kamer? Probeer dan eens deze anti-monster spray na te maken. Simpele manier en wie weet werkt het! Monster in de kamer? Sprayen maar!

Geschreven op: 17-05-2015 om 13:03 | Deel dit bericht: Lees verder »

Slim of juist ontzettend lui?

Deze twee foto's zagen we voorbij komen op Facebook. Zijn deze vaders nou gewoon heel erg slim of toch ook wel een beetje lui? Wat vind jij?

Geschreven op: 17-05-2015 om 13:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Reese Witherspoon imiteert zoontje

Kinderen zijn niet altijd even makkelijke eters. Ook actrice Reese Witherspoon heeft er last van met haar 2,5 jaar oude zoontje. Ondanks haar creatieve creaties wil haar zoontje het liefst wit brood, ketchup en melk. Dat levert deze geweldige imitatie op in een talkshow. klik op de foto voor het filmpje.

Geschreven op: 17-05-2015 om 12:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vliegen met een baby? Deze moeder weet raad

Huilende baby's in het vliegtuig: het is een ergernis van velen. Maar ook voor de ouders is het geen pretje. Daarom bedacht een moeder uit Brussel een manier om het leed iets minder erg te maken. 

Geschreven op: 17-05-2015 om 11:12 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tip Gender Reveal feest: snor of kus?

Als je een beetje creatief bent, dan moet je deze snorren en kussen echt even maken. Laat iedereen tijdens een Gender Reveal party een kant kiezen. En uiteindelijk mag een foto met deze photoprops natuurlijk niet ontbreken. 

Geschreven op: 15-05-2015 om 16:34 | Deel dit bericht: Lees verder »

Docent ontroert

Deze foto van professor Sydney Engelberg uit Jeruzalem gaat het hele internet over. De man stimuleert zijn studenten naar college te komen, ook wanneer zij geen oppas kunnen vinden. Deze baby kwam mee en huilde het uit. Geen reden voor de studente om de collegezaal te verlaten, aldus de professor. Daarom nam hij de kleine gewoon in de arm terwijl hij doorging met zijn stof. Schattig toch?

Geschreven op: 15-05-2015 om 16:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Is het nou de moeder of de dochter?

Kinderen die de hele boel bij elkaar schreeuwen. Daar heeft deze moeder uit Californie ervaring mee. En dus probeert ze zich er met humor doorheen te slaan. Bekijk het filmpje maar eens. Vrijwel perfect toch?

Geschreven op: 14-05-2015 om 21:33 | Deel dit bericht: Lees verder »

Mama vs Papa

Deze foto's vonden wij op facebook (Ali Moeen Nawazish) en moeten we natuurlijk even delen. Mama vs Papa. En? Kloppen ze een beetje?

Geschreven op: 14-05-2015 om 09:15 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel