tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Creatieve fotoshoot

Een uitgebreide fotoshoot met je pasgeboren baby is helemaal niet nodig. Een wit kleed is voldoende, de bewerking gebeurt achteraf. Dat moeten de makers van deze foto's gedacht hebben. Creatief!

Geschreven op: 02-05-2015 om 16:01 | Deel dit bericht: Lees verder »

High Tea tip: mini Fritta's

Ben je op zoek naar hartige hapjes voor bij de High Tea die je gemakkelijk zelf kunt maken? Via Tapas Margarita kwamen wij bij onderstaand recept voor Mini Fritta's. Weten hoe je ze maakt? Kijk dan even verder. 

Geschreven op: 02-05-2015 om 15:50 | Deel dit bericht: Lees verder »

Prinsesje voor William en Kate

Feest in Engeland. Prins George heeft er vandaag een zusje bij gekregen. Haar naam wordt pas later bekend gemaakt, maar moeder en dochter maken het in ieder geval goed. Het meisje is geboren om 08.34 (Engelse tijd) en weegt ruim 3700 gram. Tijd voor beschuit met roze muisjes! 

Geschreven op: 02-05-2015 om 12:26 | Deel dit bericht: Lees verder »

143.000 euro voor designerkleding peuter

De één koopt een pop of fiets en de ander gaat gezellig naar een kinderspeelparadijs. Natuurlijk mag een nieuwe outfit op de verjaardag van je kleine eigenlijk ook niet ontbreken. Dat dacht deze moeder ook: zij shopte een outfit in stijl voor haar 2-jarige dochtertje. Kosten: 143.000 euro. 

Geschreven op: 02-05-2015 om 12:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

Voor heel even een superheld

Welk kind wil er nou geen superheld zijn? Renee Bergeron maakte het mogelijk. Zij fotografeerde kinderen, waaronder haar eigen zoon Apollo (4) als superhelden, zodat ze hun fysieke beperkingen even konden vergeten. Het prachtige resultaat zie je hier.

Geschreven op: 02-05-2015 om 11:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: Baby-haarband

Is dit schattig of is dit schattig? Via pinterest kwamen we op Culturedblog waar je kunt lezen hoe je deze lieve haarbandjes zelf maakt. En het is nog makkelijk ook. Succes! 

Geschreven op: 01-05-2015 om 11:04 | Deel dit bericht: Lees verder »

Even voorstellen: Babypedia.nl

Kennen jullie de online encyclopedie Babypedia al? Dit is een soort Wikipedia, maar dan met zoveel mogelijk weetjes over alles wat met kleine kinderen te maken heeft. Neem er eens een kijkje en wie weet doe je inspiratie op! 

Geschreven op: 01-05-2015 om 09:46 | Deel dit bericht: Lees verder »

Die kun je in je zak steken juf!

De 27-jarige juf Sanne Dekker kreeg een "opbeurend" briefje van één van haar leerlingen voordat zij met zwangerschapsverlof ging. "Het voelt alsof je een bowlingbal uitpoept of je gaat dood van de pijn," zo schrijft de jonge leerling. Een grappige, lief bedoelde brief die het hele internet over gaat. Je leest 'm natuurlijk hier. 

Geschreven op: 01-05-2015 om 08:30 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gender Reveal tip: raad de naam

Waarschijnlijk hebben jullie allang een naam voor de kleine in gedachten. Maar zijn jullie niet heel nieuwsgierig naar de mening van anderen? Hoe denken jullie vrienden en familie dat de kleine gaat heten? Ga dan aan de slag!

Geschreven op: 30-04-2015 om 12:16 | Deel dit bericht: Lees verder »

Mislukte foto's

Je ziet ze vaak: te schattige foto's op het internet. Denk jij ook wel eens, maar dat kan ik ook gewoon? Denk er dan van te voren goed over na, want de plaatjes zijn niet altijd geslaagd. Dat blijkt wel uit onderstaande foto's.

Geschreven op: 28-04-2015 om 18:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Selfiekaarten Zwangerschap
Van: €6,95
Voor: €3,00
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel