tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Gender Reveal tip: boy or girl?

Vier jij binnenkort een Gender Reveal feestje? Maak dan van te voren deze roze en blauwe knijpers. Zet een volle vaas bij de deur en laat iedereen een roze of blauwe variant pakken. Wat denken jullie dat het wordt? 

Geschreven op: 23-04-2015 om 15:36 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspirerende zwangerschapsfoto

Melanie en Vanessa Iris Roy uit North Carolina deelden onlangs deze prachtige foto's. De ene foto is gemaakt in januari 2014, de tweede foto is van januari 2015. Inmiddels zijn de twee de trotse ouders van twee kinderen: zoontje Jax en dochter Ero. De foto gaat nu het hele internet over. 

Geschreven op: 23-04-2015 om 09:56 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gezonde en gezellige hap

Taart, cupcakes, koekjes en vooral veel chocola: tijdens een babyshower staat er van alles op tafel. Super lekker, maar erg gezond is het niet. Kies jij voor een gezonde High Tea? Probeer dan deze baby in de kinderwagen eens te maken! Natuurlijk zien we graag een foto als het gelukt is. 

Geschreven op: 20-04-2015 om 22:26 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: Maak je eigen slinger

Maak deze vrolijke slinger helemaal zelf. Natuurlijk kun je zelf kiezen welke tekst er op komt te staan. Je kunt bijvoorbeeld ook voor de naam van de mom-to-be kiezen. Pak je knutselspullen maar uit de kast. 

Geschreven op: 20-04-2015 om 22:11 | Deel dit bericht: Lees verder »

Eerste foto zoon Justin Timberlake

Justin Timberlake plaatste voor het eerst een foto van zijn zoontje Silas op Instagram. Op de foto houdt Jessica Biel, de vrouw van Justin Timberlake, het kleintje vast. Schattig toch? 

Geschreven op: 20-04-2015 om 11:17 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tip van de week: Babyshower bij kaarslicht

Een leuke tip ter versiering: vul een champagneglas eerst met hartjesnoepjes, daarna met de juiste kleur muisjes en zet er een waxinelichtje op. Ziet er gezellig uit en is de perfecte aankleding voor een Gender Reveal party, Babyshower of Kraamfeest. 

Geschreven op: 19-04-2015 om 19:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

In topvorm tot aan de bevalling

Sarah Stage kreeg nogal wat kritiek nadat zij foto's van zichzelf plaatste op Instagram waarop zij zwanger, maar in topvorm, stond. Ook wij plaatsten een foto. Inmiddels is zij bevallen van een gezonde jongen. Hij heet James, weegt 3,8 kilo en is 55 centimeter groot.

Geschreven op: 19-04-2015 om 10:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hoe lang geef jij borstvoeding?

Uit onderzoek van kennisinstituut TNO blijkt dat steeds meer Nederlandse vrouwen langer borstvoeding geven aan hun kleintje.

Geschreven op: 19-04-2015 om 10:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: Spelletjespakket post

Iedere week lichten we in deze rubriek een product uit. Dit keer het spelletjespakket! Tijdens een Babyshower wil je natuurlijk ook iets leuks doen. Daarom worden er vaak spelletjes gespeeld die uiteraard geheel in het teken staan van, je raadt het al, baby's. 

Geschreven op: 18-04-2015 om 11:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

3-jarige Isa overleden aan hersentumor

De 3-jarige Isa uit Winterswijk is woensdagavond overleden aan de gevolgen van haar kwaadaardige hersentumor.

Geschreven op: 16-04-2015 om 13:27 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering Huur

Babyshower photoframe
Van: €10,00
Voor: €7,50
Geldig tot 28-02-2018
Bezoek onze webwinkel