tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Mijlpaalkaarten Zwangerschap

Mijlpaalkaarten of milestonekaarten: je kent ze vast en zeker? En wij hebben nu onze eigen variant. Je vindt ze hier in de webshop. Maak op de bijzondere momenten een foto met een van de mijlpaalkaarten: een mooie herinnering voor later. 

Geschreven op: 27-09-2016 om 12:59 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: lieve foto

Een mooie foto van een kleintje hoeft niet moeilijk te zijn. Is dit niet schattig? 

Geschreven op: 23-09-2016 om 11:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hoe kondig jij de zwangerschap aan?

Als je zwanger bent, wil je dat natuurlijk op een leuke manier aan iedereen laten weten. Op Laurasplans.com zie je wat leuke tips. Kijk hier om inspiratie op te doen. 

Geschreven op: 21-09-2016 om 13:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: Luier pinquin

Een ideetje van bing.com: deze lieve uil. Luiers zijn altijd fijn om te krijgen, maar als je het cadeau dan net iets specialer wilt maken, maak dan eens deze leuke uil. Muts op het hoofd, sokjes als armpjes en heel veel luiers. Leuk toch? 

Geschreven op: 19-09-2016 om 13:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Schattige foto om de dag goed mee te beginnen

Deze lieve foto zagen we online, een leuke foto om je zondag vrolijk mee te beginnen toch? Fijne dag allemaal! 

Geschreven op: 18-09-2016 om 07:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: uniek traphekje

Alle traphekje zien er wel zo'n beetje hetzelfde uit: wit en functioneel. Maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan en een traphekje maken dat voldoet aan alle eisen én ook nog eens mooi in je huis past. Op deze blog zie je wat je allemaal zelf kunt maken, inclusief een uniek traphekje. PS. ben je niet zo creatief? Dan staat hier ook gewoon waar je het traphekje kunt kopen. 

Geschreven op: 16-09-2016 om 12:01 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: originele foto voor later

Is dit niet ontzettend schattig? Gister las je al een leuke tip voor als de fotoshoot niet werkt, maar dit is ook een ontzettend mooie herinnering voor later. Ga in huis op zoek naar een gewicht, wekker en een meetlat of ga even langs de winkel en maak deze prachtige foto. Een geweldige herinnering voor later. 

Geschreven op: 15-09-2016 om 11:56 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: mooie foto

Als de kleine geboren is, willen de meeste ouders graag een mooie foto om in te lijsten. Helaas is dat niet altijd even makkelijk. Online zie je de mooiste plaatsjes voorbij komen, maar als jullie kleintje er geen zin in heeft wordt dat lastig. Vandaag zagen we deze foto op Pinterest. Is dat niet schattig? Een prachtige foto en een mooie herinnering. 

Geschreven op: 14-09-2016 om 11:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hoe gaat zo'n babyshower eigenlijk in z'n werk?

Wil jij een leuke babyshower organiseren voor iemand, maar geef je het liefst alles uit handen? Dat komt mooi uit. Dan zit je bij BabyshowerLatenOrganiseren namelijk helemaal goed. Vrijwel elk weekend zijn wij ergens in Nederland te vinden voor het organiseren van een babyshower. Jullie hoeven helemaal niks meer te doen, wij regelen het voor je. Lekker makkelijk toch?

Geschreven op: 13-09-2016 om 11:33 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: een origineel cadeau

Wie kent ze niet: die kleine witte stoeltjes van de Ikea waar ieder kind graag op zit? Op de babyshower in Houten hadden ze afgelopen zondag een heel leuk idee. Alle gasten van de babyshower schreven iets met een watervaste stift op het stoeltje voor de mom-to-be en de kleine die op komst is. Een super leuke herinnering aan de babyshower! 

Geschreven op: 12-09-2016 om 11:45 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Selfiekaarten Zwangerschap
Van: €6,95
Voor: €3,00
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel