tekst

Doe inspiratie op, lees onze tips en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Blog

Feest in Houten

Vandaag ging de tocht naar Houten. Met dit weer werd natuurlijk de huiskamer én de tuin helemaal versierd in Babyshower-thema. Sylvana werd deze dag verrast door haar gezellige vriendinnen en zus met een volledig verzorgde babyshower. En dat was weer een groot succes: "We hebben heel erg gelachen met de spellen en al het eten was heerlijk. Het was perfect verzorgd!" Gelukkig kijken Sylvana en haar vriendinnen terug op een super dag. Bekijk hier enkele foto's. 

Geschreven op: 11-09-2016 om 11:41 | Deel dit bericht: Lees verder »

Ooievaar in Putten

Vandaag vond er een groot kraamfeest plaats in Putten met maar liefst 100 gasten! Er werd groot uitgepakt voor de kleine meid en ook onze grote ooievaar mocht niet ontbreken. Hij kreeg veel bekijks vandaag en viel erg in de smaak! Wil jij ook dat deze ooievaar met baby op de motor langskomt op jouw babyshower of kraamfeest? Stuur dan even een mailtje naar info@babyshowerlatenorganiseren.nl. 

Geschreven op: 10-09-2016 om 11:48 | Deel dit bericht: Lees verder »

BSLO bij de Ladiesnight

Je kunt er bijna niet omheen: volgende week komt de nieuwe Bridget Jones film in de Nederlandse bioscopen. In deze film krijgt Bridget Jones een baby, dat belooft natuurlijk weer een hele leuke film te worden! Volgende week woensdag draait de film voor het eerst in de bioscopen tijdens een speciale Ladiesnight. En leuk nieuws: BabyshowerLatenOrganiseren is van de partij tijdens de Ladiesnight in Den Haag! Kom langs en neem een kijkje bij onze stand. Je maakt zelfs kans op één van onze leuke prijzen. Ben jij erbij?

Geschreven op: 09-09-2016 om 19:30 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nieuw: leuke zwangerschapskaarten

Nieuw nieuw nieuw! Deze leuke kaarten vind je nu in onze webshop. Speciaal om te sturen naar een vriendin, zus of collega die zwanger is. Gedrukt op craftpapier met lekker veel ruimte om nog een leuke tekst om te schrijven. En er zit gewoon een envelop bij. Leuk toch? 

Geschreven op: 08-09-2016 om 19:39 | Deel dit bericht: Lees verder »

Carice van Houten bevallen van zoontje

Actrice Carice van Houten is bevallen van een zoontje en zijn naam is Monte. Dat heeft haar vriend Guy Pearce op Twitter bekendgemaakt: "A cute little package arrived and told us his name's Monte Pearce. We think we're gonna keep him." Ontzettend leuk natuurlijk, gefeliciteerd! 

Geschreven op: 29-08-2016 om 15:48 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: kastindeling

Gespot op Pinterest: deze schattige kastindeling. Je kunt ze kopen, maar wie weet maak jij ze wel zelf? Stuur dan snel een mailtje of een berichtje via Facebook, want we zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar het eindresultaat. 

Geschreven op: 28-08-2016 om 14:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuk: deze lichtknopstickers

Om de kinderkamer net iets vrolijker te maken: wat vind jij van deze schattige stickers voor rondom de lichtknop? Te vinden in onze webshop (klik op onderstaande foto's) en de verzendkosten zijn slechts €1,-. 

Geschreven op: 27-08-2016 om 14:45 | Deel dit bericht: Lees verder »

Een goede daad

Een politieman uit West-Virginia stuitte op een dronken bestuurster. Ze werd aangehouden en wat de politieman toen ontdekte was toch wel erg schrijnend...

Geschreven op: 26-08-2016 om 14:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

NIEUW: armbandjes LOVE

Een week eerder dan verwacht: de nieuwe armbandjes zijn binnen! En je vindt ze natuurlijk al in onze webshop bij de babyshowercadeaus. Zijn ze lief of zijn ze lief? En het allerleukste is: scherpe prijzen en maar €1,- aan verzendkosten! 

Geschreven op: 25-08-2016 om 14:32 | Deel dit bericht: Lees verder »

Simpel cadeau vol liefde

Een lief cadeau hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wat dacht je van deze fotolijst? En hij is eigenlijk heel simpel om te maken.

Geschreven op: 23-08-2016 om 14:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Selfiekaarten Zwangerschap
Van: €6,95
Voor: €3,00
Geldig tot 25-05-2018
Bezoek onze webwinkel