tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

DIY

DIY: Maak je eigen luiertaart

Je kunt natuurlijk nooit genoeg luiers in huis hebben met een baby. Daarom is een luiertaart het perfecte cadeau. Maar waar moet je beginnen? Dankzij deze luiertaart set ben je zo klaar en het ziet er nog leuk uit ook! 

Geschreven op: 06-10-2017 om 09:03 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: Luier pinquin

Een ideetje van bing.com: deze lieve uil. Luiers zijn altijd fijn om te krijgen, maar als je het cadeau dan net iets specialer wilt maken, maak dan eens deze leuke uil. Muts op het hoofd, sokjes als armpjes en heel veel luiers. Leuk toch? 

Geschreven op: 19-09-2016 om 13:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: originele foto voor later

Is dit niet ontzettend schattig? Gister las je al een leuke tip voor als de fotoshoot niet werkt, maar dit is ook een ontzettend mooie herinnering voor later. Ga in huis op zoek naar een gewicht, wekker en een meetlat of ga even langs de winkel en maak deze prachtige foto. Een geweldige herinnering voor later. 

Geschreven op: 15-09-2016 om 11:56 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: Slinger maken

Simpel, maar wel errug leuk! Deze blauwe babyshowerslinger die je makkelijk zelf kunt maken. Ga jij het proberen? In de afbeelding zie je stap voor stap hoe je de slinger maakt. Succes! 

Geschreven op: 03-08-2016 om 13:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: Hartjesslinger

Een hartjesslinger waar je alleen maar een nietmachine, een schaar en mooie kleuren papier voor nodig hebt. Do it youself! 

Geschreven op: 20-07-2016 om 11:07 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: scratch kaarten maken

Scratch kaarten om te vertellen of het een jongen of meisje wordt: je kent ze vast al. Je ziet ze namelijk steeds vaker. Ook in onze webshop vind je de jongens en meisjes kraskaarten. Maar je kunt ze ook gewoon zelf maken! Hier lees je hoe. 

Geschreven op: 11-07-2016 om 13:20 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: slinger van rompertjes

Als je een beetje creatief bent, is het net zo leuk om zelf de versiering voor een babyshower te maken. Wat dacht je van deze babyshower slinger met rompertjes? Ontzettend simpel om te maken en het ziet er erg gezellig uit. Dus knutselen maar! 

Geschreven op: 09-06-2016 om 12:39 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: Tutu flesjes

Vorige week zag je hier de DIY voor het maken van etiketten op een flesje water. Maar het kan ook nog een stukje simpeler. Vier je binnenkort een babyshower voor een meisje? Wat dacht je van deze schattige tutu flesjes?

Geschreven op: 30-05-2016 om 11:21 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: etiket waterflesjes maken

Op internet vind je allerlei ideeën om de babyshower tot een succes te maken. Ook wij kijken daar natuurlijk regelmatig rond om wat tips op te doen. Ook deze foto zagen we voorbij komen. Heel simpel en toch erg leuk. Maak je eigen etiket voor een waterflesje! 

Geschreven op: 24-05-2016 om 09:48 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: Ooievaar cadeau

Ben jij creatief en wil je graag met een origineel cadeautje aankomen bij een zwangere vriendin? Misschien kun je dan wel dit leuke ooievaartje maken die we tegenkwamen op Pinterest. 

Geschreven op: 05-04-2016 om 12:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Kaarten en Posters

Selfiekaarten Geboorte Zwart-Wit
Van: €5,95
Voor: €2,95
Geldig tot 25-05-2018
Bezoek onze webwinkel