tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Met zwangerschapsverlof? Dat moet gevierd worden!

Gaat er iemand op het werk met zwangerschapsverlof? Dan mag dat natuurlijk ook op kantoor gevierd worden! Voor je zwangere collega is dit een bijzonder moment waar jullie met de hele werkvloer bij stil willen staan. Hoe je de perfecte (mini) babyshower op het werk organiseert? Dat lees je hier. 

Geschreven op: 24-01-2018 om 15:24 | Deel dit bericht: Lees verder »

Bevallen? Tijd voor wijn!

Waar keek jij echt naar uit toen je zwanger was? Sommige vrouwen kunnen niet wachten totdat ze hun eerste wijntje weer mogen drinken. Maak dit moment extra speciaal en koop dit wijnetiket met de tekst: Hoera, je mag weer drinken! Leuk kraamcadeau toch? Nu voor maar €2,95. 

Geschreven op: 11-01-2018 om 17:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Creatief met spruiten

Gezien op Pinterest en op Welke.nl. Een origineel kraamcadeau om zelf te maken. Het enige dat je nodig hebt is een piepschuim krans (hobbywinkel of Action), spruiten (lekker veel en deze week in de bonus bij de Albert Heijn) en een lijmpistool. Een wit hart haal je bij de Xenos of de Action en beginnen maar. Maak jij deze spruitenkrans als kraamcadeau? Dan zijn we natuurlijk benieuwd naar je foto! Mailen maar. 

Geschreven op: 04-01-2018 om 17:23 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nieuwe tegoedbonnen in de webshop!

Heb je de nieuwe tegoedbonnen al gezien in de webshop? Ze zijn afkomstig van BabyKadoKopen.nl maar ook op onze website te vinden. Leuk kleinigheidje om via de post te versturen als iemand zwanger is of net moeder is geworden. Maar ook voor de (toekomstige) vaders zit er een leuke tegoedbon tussen voor een borrel of bier en bitterballen. Nieuwsgierig? Je vindt ze hier helemaal onderaan. 

Geschreven op: 08-12-2017 om 19:16 | Deel dit bericht: Lees verder »

Kraskaarten in de SALE

Heb je deze TE leuke kraskaarten al gezien in de webshop? Vertellen dat je kleine grote broer of zus wordt is toch een stuk leuker met deze kraskaarten? 20 weken echo gehad? Dan kun je mooi met de andere kraskaarten laten weten of het een jongen of meisje wordt. En nog leuker: ze zijn nu maar 35 cent per stuk!

Geschreven op: 08-12-2017 om 11:59 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower Courtney in Delft

Vandaag was het groot feest in Delft. Maar liefst veertig mensen kwamen naar de babyshower van Courtney in Delft. En voor deze dag werd er groots uitgepakt. Bekijk hier de foto's! 

Geschreven op: 01-10-2017 om 22:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Feest in Purmerend

Dit weekend was het dubbel feest. In Haarlem vond er een babyshower plaats, maar ook in Purmerend was het feest. En wat zat het weer mee! Helaas geen foto's, maar een succes was het wel volgens Joost: "Ik heb jullie aan iedereen aangeraden. Het was zeker geslaagd!"

Geschreven op: 25-09-2017 om 10:22 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zo vertel je dat je ouders opa en oma worden

Je bent zwanger. Dat wil je natuurlijk op een leuke manier laten weten aan je ouders. Maar hoe? Wat dacht je van deze posters om aan te kondigen dat je ouders opa en oma worden? Laat een foto afdrukken en plaats op de poster in de hoekjes. Inpakken en cadeau geven maar. Ben jij ook nu al benieuwd hoe je (schoon)ouders zullen reageren? 

Geschreven op: 06-09-2017 om 13:38 | Deel dit bericht: Lees verder »

Ooievaar in Haarlem

Afgelopen zaterdagochtend ging de telefoon. In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een baby-boy geboren en dus moest het huis versierd worden! Een slinger alleen vond de nieuwe papa niet genoeg, en dus werd de XXL ooievaar opgehaald, samen met de grote raambaby. Ergens in Haarlem is er nu een huis heel mooi versierd voor de kleine jongen. Heb jij het huis al gespot? 

Geschreven op: 29-01-2017 om 10:03 | Deel dit bericht: Lees verder »

Onze heerlijke taarten

Tijdens elke High Tea gaat er een heerlijke babyshowertaart mee. Deze taarten worden gemaakt door een bakker in Haarlem die de mooiste en lekkerste taarten maakt. Hier zie je een kort filmpje met een selectie van de taarten die in het afgelopen jaar op een babyshower hebben gestaan. 

Geschreven op: 26-01-2017 om 10:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Kaarten en Posters

Selfiekaarten Geboorte Zwart-Wit
Van: €5,95
Voor: €2,95
Geldig tot 25-05-2018
Bezoek onze webwinkel