tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Een goedkope babyshower regel je zo

Eerder las je op onze blog hoeveel een babyshower gemiddeld kost. De een kiest voor luxe en gaat lekker met de hele groep vriendinnen uiteten in een driesterren restaurant en de ander kiest voor een deluxe High Tea op een rondvaartboot. Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Maar gelukkig hoeft een babyshower helemaal niet zoveel te kosten. Houd het zelf in de hand met de volgende tips.

Geschreven op: 05-10-2015 om 12:35 | Deel dit bericht: Lees verder »

Verdrietige boodschap

De Amerikaanse Natalie Morgan heeft na het overlijden van haar dochtertje een belangrijke boodschap voor alle ouders. Een aangrijpend verhaal.

Geschreven op: 30-09-2015 om 11:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower voor mannen, goed idee of niet?

Regelmatig komt de vraag: hebben jullie ook een leuk cadeau voor de toekomstige vader? De mom-to-be wordt immers de hele dag verwend, maar waarom is er nog geen babyshower voor mannen? In Amerika bestaat het al... Wat denken jullie? De babyshower voor mannen; is dat nou een goed idee of niet? 

Geschreven op: 28-09-2015 om 09:26 | Deel dit bericht: Lees verder »

Dus dat is dé truc!

Je kent ze vast wel: die schattige geboortekaartjes met een foto van een heerlijk slapende baby. Maar hoe zorg je er nou voor dat je kleine rustig wordt en heerlijk stil blijft liggen? Deze foto zagen we online, is dit dan dé truc?

Geschreven op: 21-09-2015 om 17:59 | Deel dit bericht: Lees verder »

Prachtige taart in Den Haag

Je zag al eerder op onze website dat je sinds kort ook de mooiste taarten bij ons kunt bestellen. Dit weekend reden we naar Den Haag om deze baby-boy taart te bezorgen bij een hele blije klant: "Hij was super lekker!" Dat horen we graag! Ook interesse? Mail ons dan snel! 

Geschreven op: 21-09-2015 om 12:56 | Deel dit bericht: Lees verder »

Blog: Wat kost een babyshower eigenlijk?

De babyshower is helemaal hip en upcoming. Ben je zwanger? Dan kan je er op wachten dat jouw vriendinnen je rond de start van je zwangerschapsverlof zullen verrassen met een huis vol versiering, spelletjes en allerlei lekkers op tafel. Top natuurlijk, maar wat kost zo'n babyshower eigenlijk?

Geschreven op: 14-09-2015 om 16:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vader verovert harten

Terwijl zijn pasgeboren dochtertje Ivy lekker ligt te slapen, zingt haar trotse vader een lied dat hij speciaal voor haar geschreven heeft. Inmiddels gaat het filmpje het hele internet over. 

Geschreven op: 14-09-2015 om 15:37 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hmm, om je (lange) vingers bij af te likken

Ziet dit er lekker uit of ziet dit er lekker uit? Lange vingers, chocola of glazuur en heerlijke muisjes: 3 ingredienten om je vingers bij af te likken. 

Geschreven op: 10-09-2015 om 09:22 | Deel dit bericht: Lees verder »

Cookielicious! Dat mag je niet missen.

Kennen jullie Cookielicious al? Een nieuwe webshop waar je heerlijke koekmixen kunt kopen waarmee je zelf aan de slag kunt. 

Geschreven op: 01-09-2015 om 18:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Dat is nog eens een warm welkom

Gisteren hebben wij op verzoek van een hele trotse oma het huis van haar dochter, schoonzoon en nieuwe kleinzoon versierd. En wat waren ze verrast! 

Geschreven op: 24-08-2015 om 15:09 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering Huur

Babyshower photoframe
Van: €10,00
Voor: €7,50
Geldig tot 28-02-2018
Bezoek onze webwinkel