tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Inspiratie: lieve foto

Een mooie foto van een kleintje hoeft niet moeilijk te zijn. Is dit niet schattig? 

Geschreven op: 23-09-2016 om 11:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hoe kondig jij de zwangerschap aan?

Als je zwanger bent, wil je dat natuurlijk op een leuke manier aan iedereen laten weten. Op Laurasplans.com zie je wat leuke tips. Kijk hier om inspiratie op te doen. 

Geschreven op: 21-09-2016 om 13:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: uniek traphekje

Alle traphekje zien er wel zo'n beetje hetzelfde uit: wit en functioneel. Maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan en een traphekje maken dat voldoet aan alle eisen én ook nog eens mooi in je huis past. Op deze blog zie je wat je allemaal zelf kunt maken, inclusief een uniek traphekje. PS. ben je niet zo creatief? Dan staat hier ook gewoon waar je het traphekje kunt kopen. 

Geschreven op: 16-09-2016 om 12:01 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: mooie foto

Als de kleine geboren is, willen de meeste ouders graag een mooie foto om in te lijsten. Helaas is dat niet altijd even makkelijk. Online zie je de mooiste plaatsjes voorbij komen, maar als jullie kleintje er geen zin in heeft wordt dat lastig. Vandaag zagen we deze foto op Pinterest. Is dat niet schattig? Een prachtige foto en een mooie herinnering. 

Geschreven op: 14-09-2016 om 11:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hoe gaat zo'n babyshower eigenlijk in z'n werk?

Wil jij een leuke babyshower organiseren voor iemand, maar geef je het liefst alles uit handen? Dat komt mooi uit. Dan zit je bij BabyshowerLatenOrganiseren namelijk helemaal goed. Vrijwel elk weekend zijn wij ergens in Nederland te vinden voor het organiseren van een babyshower. Jullie hoeven helemaal niks meer te doen, wij regelen het voor je. Lekker makkelijk toch?

Geschreven op: 13-09-2016 om 11:33 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: een origineel cadeau

Wie kent ze niet: die kleine witte stoeltjes van de Ikea waar ieder kind graag op zit? Op de babyshower in Houten hadden ze afgelopen zondag een heel leuk idee. Alle gasten van de babyshower schreven iets met een watervaste stift op het stoeltje voor de mom-to-be en de kleine die op komst is. Een super leuke herinnering aan de babyshower! 

Geschreven op: 12-09-2016 om 11:45 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nieuw: leuke zwangerschapskaarten

Nieuw nieuw nieuw! Deze leuke kaarten vind je nu in onze webshop. Speciaal om te sturen naar een vriendin, zus of collega die zwanger is. Gedrukt op craftpapier met lekker veel ruimte om nog een leuke tekst om te schrijven. En er zit gewoon een envelop bij. Leuk toch? 

Geschreven op: 08-09-2016 om 19:39 | Deel dit bericht: Lees verder »

DIY: kastindeling

Gespot op Pinterest: deze schattige kastindeling. Je kunt ze kopen, maar wie weet maak jij ze wel zelf? Stuur dan snel een mailtje of een berichtje via Facebook, want we zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar het eindresultaat. 

Geschreven op: 28-08-2016 om 14:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuk: deze lichtknopstickers

Om de kinderkamer net iets vrolijker te maken: wat vind jij van deze schattige stickers voor rondom de lichtknop? Te vinden in onze webshop (klik op onderstaande foto's) en de verzendkosten zijn slechts €1,-. 

Geschreven op: 27-08-2016 om 14:45 | Deel dit bericht: Lees verder »

Simpel cadeau vol liefde

Een lief cadeau hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wat dacht je van deze fotolijst? En hij is eigenlijk heel simpel om te maken.

Geschreven op: 23-08-2016 om 14:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering Huur

Babyshower photoframe
Van: €10,00
Voor: €7,50
Geldig tot 28-02-2018
Bezoek onze webwinkel