tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Met deze bedankjes maak je iedereen zeker blij!

In onze webshop vind je hier allerlei leuke babyshowerbedankjes. Wil jij echt groot uitpakken? Dan kun je ook voor het bedankje op de foto kiezen. Wel een stukje duurder, maar je maakt er je vriendinnen zeker erg blij mee. 

Geschreven op: 01-07-2016 om 14:32 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower spellen nu te koop!

Dat de spelletjes van BabyshowerLatenOrganiseren helemaal vernieuwd werden, dat wist je waarschijnlijk al na onze vele blogs. Maarrrrr vanaf nu zijn ze ook echt te koop in de webshop!

Geschreven op: 27-06-2016 om 10:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Lachen in Assen!

Afgelopen zaterdag was het feest in Assen. Daar werd Natasja verrast door haar vriendinnen met een blauwe babyshower. De High Tea stond klaar, de cadeautjes lagen opgestapeld in een mand én in een plant en natuurlijk moesten er ook spelletjes gespeeld worden. 

Geschreven op: 23-06-2016 om 10:11 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuke reactie via de mail

Regelmatig komen er leuke reacties van klanten binnen en die deel ik natuurlijk graag met jullie. Vandaag een enthousiaste mail van Lotte: "Het pakket ziet er echt super leuk uit! Ik denk dat het een geweldige babyshower gaat worden dankzij dit leuke pakket. Super! Echt waar voor me geld." Dat is leuk om te horen! 

Geschreven op: 21-06-2016 om 09:36 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: babyshowerspel geen benen over elkaar!

De foto zegt het al: iedereen krijgt een knijper en het spel kan beginnen. Dit spel wordt gedurende de hele babyshower gespeeld. Valt het je op dat iemand toch haar benen over elkaar slaat, knijper innen maar! 

Geschreven op: 17-06-2016 om 14:42 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gender Reveal taart on its way

Deze mooie Gender Reveal taart gaat hopelijk weer iemand heel erg blij maken. Dit weekend vindt er namelijk ergens in Nederland weer een Gender Reveal feest plaats waarbij de gasten tegelijk een lekkere taartpunt mogen openen: zitten er roze of blauwe snoepjes in? Dat blijft nog even een verrassing. 

Geschreven op: 16-06-2016 om 12:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Cadeautip: liefde in een flesje

Ben je nog op zoek naar een lief cadeautje om je zwangere vriendin even te laten zien dat je aan haar denkt? Wat dacht je dan van dit cadeau voor de zwangere? Vier flesjes met vier keer een lieve boodschap in een flesje. En nog heel goedkoop ook! 

Geschreven op: 11-06-2016 om 14:57 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower spellen vernieuwd!

Onze spellen zijn vernieuwd! Dat betekent dat je nu kunt kiezen uit nog meer verschillende babyshower spelletjes. En de prijs is al vanaf €2,95 voor tien personen. Daar kun je ze zelf niet zo mooi voor maken toch? En het mooiste is: voor vele spellen geldt dat de verzendkosten slechts €1,- zijn. Kijk daarom snel even in onze webshop. Je vindt de spellen hier. 

Geschreven op: 06-06-2016 om 14:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Taart van Paris Hilton?

Paris Hilton heeft een babyshower voor haar zus Nicky georganiseerd in New York. Ook hier kon een mooie taart niet ontbreken. Paris postte de foto op Instagram met de tekst: "Ik heb vandaag een babyshower voor mijn zus Nicky georganiseerd. Ik vind de taart geweldig en het is fantastisch om alle vrienden uit New York te zien." Ben jij ook zo'n fan van de taart? Dan kunnen wij die natuurlijk gewoon voor je namaken voor je volgende babyshower! 

Geschreven op: 02-06-2016 om 13:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

De spellen worden vernieuwd!

Tijdens een babyshower worden er vaak spellen gespeeld en daarom vind je ook in onze webshop diverse spellen die je los kunt kopen voor de babyshower. En er is goed nieuws: wij zijn momenteel hard aan het werk om het assortiment uit te breiden. binnenkort vind je daarom nog meer babyshower spellen in onze webshop. Houd onze webshop en de blog daarom goed in de gaten! 

Geschreven op: 01-06-2016 om 15:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Selfiekaarten Zwangerschap
Van: €6,95
Voor: €3,00
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel