tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

He or she?

Hershey chocolade, misschien ken je het wel? Te koop bij de Albert Heijn bijvoorbeeld en bij de Sligro. Weet je waar deze chocolade zich perfect voor leent? Je ziet het hier. 

Geschreven op: 26-05-2016 om 11:36 | Deel dit bericht: Lees verder »

Reactie uit Drachten

Is dat even leuk! De laatste tijd vonden er babyshowers plaats in Groningen, Goes en zelfs in Weelde, België. Soms is het echter voordeliger om een pakket samen te stellen en via de post te laten verzenden. Dat deed Mendy uit Drachten, die Chris en Maria wilde verrassen met een leuke babyshower. En aan de foto's en haar reactie te zien is dat gelukt.  

Geschreven op: 25-05-2016 om 11:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Op weg naar Schiedam

Vandaag ging de reis naar Schiedam waar Bahar werd verrast door al haar vriendinnen. De uitgebreide High Tea stond klaar en hoewel er bijna geen tijd meer over was werd er toch nog snel hints gespeeld. Het werd "echt een super leuke babyshower". Bekijk hier de foto's. 

Geschreven op: 15-05-2016 om 18:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuke luierservetten

Servetten horen erbij, maar zo zijn ze net wat beter geschikt voor de babyshower of het kraamfeest: in luiervorm. En het leuke is, je kunt er nog zelf een tekst op laten zetten ook. Perfect toch? En je bestelt ze natuurlijk gewoon hier in onze webshop. 

Geschreven op: 10-05-2016 om 13:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Khadija wordt verrast met een babyshower

Het was bijna te warm voor een babyshower vandaag. Bijna dan, want het werd een hele gezellige dag in Weelde, België. 

Geschreven op: 08-05-2016 om 16:51 | Deel dit bericht: Lees verder »

Persoonlijke luierservetten

In onze webshop vind je deze leuke luierservetten waar je een persoonlijke tekst op kunt laten zetten. Van de week kwam er een bestelling binnen met 25 aparte luierservetten met op elke servet een naam. Is dat een leuk idee of niet! Leg bij ieder bordje een persoonlijke servet neer, speciaal voor je gasten. Bekijk de foto hier. 

Geschreven op: 06-05-2016 om 11:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Oog voor details

Het huis versieren na de geboorte van je zoon of dochtertje is natuurlijk leuk. Een ooievaarsvlag met bijbehorende banner mag niet ontbreken. Maar denk ook aan kleine details die het extra leuk maken. Dit zagen we op Pinterest, simpel en toch leuk! 

Geschreven op: 03-05-2016 om 12:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: mooie taarten he?

Hoe je ze maakt weten we niet, maar dit ziet er wel geweldig uit he? Met een beetje creativiteit kom je al een heel eind. Wie gaat deze taart binnenkort maken? 

Geschreven op: 03-05-2016 om 12:24 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gezellig druk weekend

Op de Dag van de Arbeid lekker aan het werk! Geen babyshower dit weekend, maar wel een kraamfeest en twee gender reveal feesten! Daarvoor mochten er aardig wat pakketten op de post afgelopen week. Leuk! 

Geschreven op: 01-05-2016 om 12:25 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vanaf nu kun je ook voor de Gender Reveal High Tea kiezen!

De High Tea voor de babyshower is populair! Maar vanaf nu kun je ook voor de (mini) Gender Reveal High Tea bij ons terecht. Voor iedereen staan er in totaal 6 lekkere hapjes klaar én een overheerlijke roze/blauwe cupcake. En dat voor maar €12,50 p.p. Genoeg voor een gezellige Gender Reveal party. Natuurlijk is alles in het Roze én Blauw.

Geschreven op: 21-04-2016 om 17:01 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Geboortecadeaus

Deurhanger babykamer Mintgroen
Van: €6,95
Voor: €5,25
Geldig tot 01-05-2018
Bezoek onze webwinkel