tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Creatief met ballonnen

Zoo, voor de echte creatievelingen zou dit wel heel gaaf zijn toch? Wie maakt deze ballonnenboog voor de babyshower, gevonden op Pinterest, na? 

Geschreven op: 20-04-2016 om 18:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zo kan het dus ook!

Je kan tijdens een Gender Reveal feestje een taart kopen met een roze of blauwe vulling, je kunt kraskaarten aanschaffen of een piñata kapot slaan met roze of blauwe confetti. Dit stel pakte het echter op een andere (hele bijzondere) manier aan... Bekijk het filmpje hier: 

Geschreven op: 16-04-2016 om 15:04 | Deel dit bericht: Lees verder »

MInder dan tien personen?

Wil jij graag een babyshower organiseren, heb je een heel leuk pakket gezien op onze website maar zijn jullie niet met tien personen? Ook dan denk ik natuurlijk graag met jullie mee. Ik, Irene, help graag bij het organiseren van een leuke dag, dus komen jullie er niet uit? Lees dan even verder. 

Geschreven op: 13-04-2016 om 17:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zo organiseer je een Gender Reveal feest

Voordat het tijd is voor een babyshower, wordt tegenwoordig eerst een Gender Reveal feest georganiseerd. Dit feestje is helemaal in. Daarom kun je bij BabyshowerLatenOrganiseren nu ook een totaalpakket kopen voor de Gender Reveal party, inclusief versiering om het huis mee te versieren, een poster om erachter te komen wie denkt dat het een meisje wordt en wie toch voor een jongen gaat en kraskaarten om het grote nieuws te vertellen. Wil je lezen hoe zo'n Gender Reveal feest in z'n werk gaat? Dat lees je hier.

Geschreven op: 09-04-2016 om 12:46 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower in Nootdorp

Wat een geluk vandaag! In de stralende zon werd Erica verrast door haar moeder en vriendinnen met een heerlijke High Tea. Erica verwacht binnenkort een jongetje en dat werd gevierd in Nootdorp met een luxe babyshower. 

Geschreven op: 03-04-2016 om 15:12 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hmm lekkere taarten

Elke week mag ik weer bedenken hoe de taart voor de babyshower van deze week eruit komt te zien. Onze bakker maakt namelijk de mooiste taarten. Wat vinden jullie van dit schattige uiltje? Knap hoe ze zulke kleine details kunnen maken hé? 

Geschreven op: 01-04-2016 om 18:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Bedankjes babyshower populair

Na een huwelijk zie je vaak een schaal vol met kleine pepermuntjes liggen (mint to be) om mee naar huis te nemen. Het zijn bedankjes voor de gasten. Maar niet alleen na een bruiloft worden de gasten bedankt voor hun komst, ook bij een babyshower, gender reveal feest of kraamfeest horen bedankjes. En laten we bij BabyshowerLatenOrganiseren nou net een uitgebreid assortiment aan originele bedankjes hebben. 

Geschreven op: 31-03-2016 om 12:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Kraskaarten Gender Reveal feest

Tijdens een Gender Reveal feest vertel je aan het bezoek of het een jongen of een meisje wordt. Dit kan natuurlijk op allerlei manieren. Denk aan een lekkere taart met een roze of blauwe vulling, een doos vol met roze of blauwe ballonnen of de Bedankjes Gender Reveal taart. Maar nu hebben we iets nieuws: de kraskaarten. 

Geschreven op: 30-03-2016 om 15:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuk ideetje

Wellicht een leuk ideetje om de groei van de kleine bij te houden: Maak een stropdas en 12 rondjes met daarop 1 t/m 12: één voor elke maand. Maak elke eerste dag van een nieuwe maand een foto en leg ze uiteindelijk naast elkaar. Voor de meisjes kun je bijvoorbeeld een strik maken. Leuk toch? Ik ben enthousiast, dus wie weet vind je ze binnenkort in de webshop!

Geschreven op: 26-03-2016 om 17:55 | Deel dit bericht: Lees verder »

Feest in IJsselstein

Afgelopen zaterdag was het feest in IJsselstein. Moeder Sonja besloot haar dochter in het zonnetje te zetten met een uitgebreide babyshower. En daarvoor werd groots uitgepakt! Het hele huis werd in het blauw omgetoverd, de spelletjes stonden klaar en ook een uitgebreide high tea ontbrak niet. 

Geschreven op: 20-03-2016 om 09:09 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Kaarten en Posters

Selfiekaarten Geboorte Zwart-Wit
Van: €5,95
Voor: €2,95
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel