tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Jongen of meisje, wat denk jij?

Binnenkort bij ons verkrijgbaar, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon zelf maken: deze leuke snor of een kiss. Wie denkt dat het een jongen wordt pakt een snor en de gasten die verwachten dat het een meisje wordt pakken de roze variant. Dat wordt een leuke groepsfoto! 

Geschreven op: 20-03-2016 om 08:27 | Deel dit bericht: Lees verder »

NIEUW: photoprops huren voor een babyshower

Photoprops zijn helemaal hip, dan kon je hier al lezen. Natuurlijk kunnen wij niet achterbleven en dus kun je nu bij BabyshowerLatenOrganiseren de bekende photoprops kopen óf huren. 

Geschreven op: 04-03-2016 om 15:16 | Deel dit bericht: Lees verder »

Bedrijfsborrel met het thema... De Babyshower

Vaste prik op vrijdagmiddag: de bedrijfsborrel. Bij een bedrijf in Almere maken ze er sinds kort een themaborrel van. 1x in de maand wordt er vanaf nu groots uitgepakt. En het thema voor deze eerste gezellige bedrijfsborrel was... De Babyshower!

Geschreven op: 26-02-2016 om 09:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: baby bij sokjes

Vorige week lag je op deze blog over de lieve panda sokjes voor baby's die in onze webshop te koop zijn. Deze week zijn de bij-sokjes aan de beurt. Deze sokjes uit dezelfde serie, zijn net zo handig met een antislip-onderkant én natuurlijk even lief. 

Geschreven op: 22-02-2016 om 17:39 | Deel dit bericht: Lees verder »

High Tea in Made

Vandaag om 13.00u stond er een lekkere High Tea klaar in Made voor de zwangere Pascalle. Terwijl zij het huis uit gelokt werd, mocht BabyshowerLatenOrganiseren de tafel vullen met allerlei lekkers. 

Geschreven op: 21-02-2016 om 18:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Photo props zijn IN

Photo props: je kent ze wel. Van die grappige bordjes en teksten die de fotoshoot extra leuk maken. Hebben jullie geen zin in spelletjes, maar willen jullie wel graag iets te doen hebben tijdens de babyshower of het gender reveal feest? Bestel dan deze Photo props voor een topdag. 

Geschreven op: 18-02-2016 om 12:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

In 7 stappen naar een perfecte babyshower

Hoe organiseer ik een babyshower? Deze vraag krijgen wij regelmatig. De babyshower wordt steeds populairder in ons land, maar het organiseren valt nog niet mee. Daarom hebben wij een stappenplan voor je gemaakt. Volg deze 7 stappen en de perfecte babyshower is binnen no time geregeld! 

Geschreven op: 16-02-2016 om 18:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: baby panda sokjes

Deze baby panda sokjes zien er niet alleen lief uit - op het uiteinde zit het hoofdje van een panda- ook zijn de sokjes praktisch door de anti-slip onderkant. Perfect cadeau voor een babyshower, babyborrel of Gender Reveal feest. 

Geschreven op: 15-02-2016 om 17:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Unieke geboortekaartjes vind je hier!

Tegenwoordig is een geboortekaartje zo besteld: je zoekt een leuk ontwerp uit, upload de juiste gegevens en voilà, de proefdruk ligt binnen een dag op de deurmat. Er is wel één klein minpuntje: de kans dat er ooit een zelfde (of in ieder geval een soortgelijk) geboortekaartje op de deurmat valt, is natuurlijk aanwezig. Dat moet anders kunnen dacht Susanne Bot-Boer van SB Designs. Daarom ging zij aan de slag en ontwierp zij deze prachtige geboortekaartjes.

Geschreven op: 10-02-2016 om 16:13 | Deel dit bericht: Lees verder »

Ballonnenfeest

Sommigen kunnen echt alles met ballonnen maken. Dit mooie baby-meisje van ballonnen zagen we op Pinterest voorbij komen. Prachtig toch als je dat kunt maken met wat simpele ballonnen? 

Geschreven op: 10-02-2016 om 15:59 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Selfiekaarten Zwangerschap
Van: €6,95
Voor: €3,00
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel