tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Product uitgelicht: badjasjes

Deze baby-badjasjes heb je vast al eens voorbij zien komen op onze Facebook pagina of op onze website. Zijn ze niet schattig? En nu weer op voorraad! 

Geschreven op: 06-02-2016 om 13:56 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuk idee?

Twee broers uit Californië hebben een nieuwe felicitatiekaart op de markt gebracht voor toekomstige ouders. Niks mis mee natuurlijk. Het lijkt een doodnormale kaart met een lieve tekst: "A baby is God's sweetest gift"... totdat je de kaart openmaakt. 

Geschreven op: 03-02-2016 om 12:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nieuw: de gezonde High Tea

In een wereld waarin een healthy lifestyle helemaal in is, moeten wij natuurlijk wel meegaan met de tijd. Daarom kun je vanaf nu ook de gezonde variant van de Mini High Tea boeken. Een Healthy High Tea met zeven lekkere hapjes die een stukje gezonder zijn dan de normale Mini High Tea. Lekker toch?

Geschreven op: 28-01-2016 om 12:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gezellige babyshower in Zoetermeer

Vandaag ben ik afgereisd naar Zoetermeer om daar iemand blij te maken met een blauwe babyshower! Het huis kleurde blauw, de spelletjes stonden klaar en om 13.00u mocht er geproost worden met de champagne. Het werd een gezellige dag! 

Geschreven op: 17-01-2016 om 17:41 | Deel dit bericht: Lees verder »

Eerst een babyshower en dan... de babyborrel!

Na een babyshower is het tijd om tot rust te komen. Als de kleine er dan eenmaal is, dan mag dat natuurlijk gevierd worden met een heuse Babyborrel! Een Babyborrel, ook wel het kraamfeest genoemd, is een reden om goed uit te pakken. En vanaf nu kun je ook de versiering voor het kraamfeest gewoon bij BabyshowerLatenOrganiseren kopen.

Geschreven op: 16-01-2016 om 17:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Chique hoor!

Koop je versiering in de webshop, of kleed de feestlocatie zelf mooi aan. Deze foto bewijst dat dat helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Koop ballonnen, mooie stoffen of tule en lint en aan de slag! Kies voor een chique uitstraling. Succes! 

Geschreven op: 14-01-2016 om 16:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wat is nou eigenlijk het hCG hormoon?

Zoals je al eerder op deze blog kon lezen, schrijf ik (Irene) af en toe voor de informatiewebsite Babypedia.nl. Dit keer schreef ik een informatief stuk over het hCG hormoon. Wil jij hier ook meer over weten? Lees het artikel dan hier. 

Geschreven op: 12-01-2016 om 18:25 | Deel dit bericht: Lees verder »

Huur vanaf nu ook de Snoeptafel!

De snoeptafel wordt steeds vaker gespot op de babyshower. Omdat ook wij regelmatig de vraag krijgen om een snoeptafel te verzorgen, heeft BabyshowerLatenOrganiseren.nl besloten om deze tafel vol met lekkernijen in het assortiment op te nemen. Dus vanaf nu kun je ook bij ons de blauwe, roze of gemixte snoeptafel huren.

Geschreven op: 11-01-2016 om 18:24 | Deel dit bericht: Lees verder »

Raambaby voor maar 2 euro p.d.

Tijdens een babyshower is het leuk om de feestlocatie mooi aan te kleden. Gelukkig hoeft unieke versiering helemaal niet duur te zijn! Huur bijvoorbeeld deze lieve raambaby voor slechts €2,- per dag. 

Geschreven op: 09-01-2016 om 11:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Limonadefontein voor een Frozen feestje

Vandaag wordt de limonadefontein weer opgehaald. Niet voor een babyshower, maar voor een gezellig kinderfeestje dat helemaal in het teken staat van de Disney-film Frozen. Wij geven groene of rode limonade mee en met een beetje blauwe kleurstof ziet het er helemaal gezellig uit. Leuk idee toch? 

Geschreven op: 28-12-2015 om 16:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel