tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Nieuws

Mark Zuckerberg deelt foto van Max

Ook Facebook-oprichter Mark Zuckerberg die begin december vader werd van Maxima, deelt een schattige foto van zijn kleine meisje.

Geschreven op: 09-12-2015 om 14:02 | Deel dit bericht: Lees verder »

Dochter voor Trijntje Oosterhuis en Alvin

Trijntje Oosterhuis en haar vriend Alvin zijn gister de trotse ouders geworden van een dochterje. Trijntje deelde deze mooie foto op Facebook. 

Geschreven op: 09-12-2015 om 13:59 | Deel dit bericht: Lees verder »

En zijn naam is... Saint West

Kim Kardashion en Kanye West hebben na dochter North nu een zoontje gekregen. Op 5 december werd de kleine geboren in het ziekenhuis. Vandaag maakten de ouders de naam van de kleine bekend: Saint West. Of dit de definitieve naam is, is nog niet helemaal zeker. Kim en Kanye zijn in ieder geval erg blij met een tweede kind. 

Geschreven op: 07-12-2015 om 14:33 | Deel dit bericht: Lees verder »

En de winnaar is...

En het waren... 1117 spekjes! De drie antwoorden die het dichtst in de buurt zaten zijn van Rowenna, Marijn en Colinda, allemaal op de markt in De Kwakel geraden. Jullie krijgen via de e-mail bericht en het slabbetje wordt zo snel mogelijk verzonden. Gefeliciteerd!

Geschreven op: 04-12-2015 om 10:20 | Deel dit bericht: Lees verder »

Kom as. vrijdag naar de Wintermarkt in De Kwakel

Ben jij er aanstaande vrijdag ook bij? Op de gezellige Wintermarkt in De Kwakel? Laten we hopen op droog weer en vele bezoekers. We nemen versiering mee, leuke babyshower- en kraamcadeaus en je kunt een heerlijke grote chocoladeletter winnen, mét muisjes. Weten hoe? Houd dan onze Facebook pagina in de gaten of kom vrijdag gezellig langs! 

Geschreven op: 22-11-2015 om 20:35 | Deel dit bericht: Lees verder »

Enthousiaste reacties in Nijmegen

12 vriendinnen kwamen vandaag bijeen in Nijmegen om hun vriendin Melissa te verrassen met een babyshower. In tegenstelling tot de afgelopen weken, mochten we dit weekend alle blauwe slingers en ballonnen uit de kast halen. En het werd weer een groot succes! 

Geschreven op: 21-11-2015 om 23:23 | Deel dit bericht: Lees verder »

Spellenpakketten VERNIEUWD

Het is weer even stil geweest op de blog, maar dat is niet voor niets! De spellenpakketten van BabyshowerLatenOrganiseren worden helemaal vernieuwd. Weten hoe? Dat lees je hier! 

Geschreven op: 13-11-2015 om 15:45 | Deel dit bericht: Lees verder »

Trijntje Oosterhuis krijgt babyshower

Trijntje Oosterhuis, die over een maand zal bevallen van een jongen of een meisje, werd dit weekend verrast door haar schoonzus en vriendinnen met een babyshower. En dat werd één groot feest. 

Geschreven op: 10-11-2015 om 09:25 | Deel dit bericht: Lees verder »

Geslaagd Gender Reveal feest

Gisteren kwam Nicolien 30 cupcakes ophalen met 30 Gender Reveal bordjes. Niet alleen was zij jarig deze dag, ook kregen haar partner en zij die ochtend te horen of er een jongetje of meisje op komst was. En dat werd gezellig gevierd met vrienden en familie.

Geschreven op: 09-11-2015 om 21:54 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower voor Denise: Het was helemaal super, heel erg bedankt

Vandaag was het groot feest in Capelle aan den IJssel. Moeder Marti en vriendin Annemieke hadden als verrassing een babyshower gepland voor Denise die inmiddels bijna gaat bevallen van een meisje. Vandaag stond er een heerlijke Mini High Tea + klaar en het werd een zeer geslaagde babyshower! 

Geschreven op: 08-11-2015 om 21:57 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering Huur

Babyshower photoframe
Van: €10,00
Voor: €7,50
Geldig tot 28-02-2018
Bezoek onze webwinkel