tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Nieuws

Ali B in tranen om kinderen

Gister stond de uitzending van De Wereld Draait Door in het teken van liefde. Daarom zong Ali B. het prachtige, zelfgeschreven lied "Terwijl jullie nog bij me zijn" voor zijn twee zoontjes Omar en Amir. Nog niet gezien? Kijk het filmpje hier.

Geschreven op: 23-05-2015 om 09:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

Langer ouderschapsverlof voor vaders?

Mannen krijgen na de geboorte van hun kind 2 dagen betaald vaderschapsverlof. Daarnaast krijgt de vader 3 dagen onbetaald ouderschapsverlof van de werkgever. Dat is te kort en daarom doet het Europees Parlement vandaag een poging om in alle EU-lidstaten hetzelfde ouderschapsverlof in de wet te krijgen bij de geboorte van een kind.

Geschreven op: 19-05-2015 om 10:34 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vliegen met een baby? Deze moeder weet raad

Huilende baby's in het vliegtuig: het is een ergernis van velen. Maar ook voor de ouders is het geen pretje. Daarom bedacht een moeder uit Brussel een manier om het leed iets minder erg te maken. 

Geschreven op: 17-05-2015 om 11:12 | Deel dit bericht: Lees verder »

Docent ontroert

Deze foto van professor Sydney Engelberg uit Jeruzalem gaat het hele internet over. De man stimuleert zijn studenten naar college te komen, ook wanneer zij geen oppas kunnen vinden. Deze baby kwam mee en huilde het uit. Geen reden voor de studente om de collegezaal te verlaten, aldus de professor. Daarom nam hij de kleine gewoon in de arm terwijl hij doorging met zijn stof. Schattig toch?

Geschreven op: 15-05-2015 om 16:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Woede om rokende baby

Op Instagram verscheen deze foto van een baby met een brandende sigaret in zijn mond. Dit zorgde (terecht) voor heel wat ophef. 

Geschreven op: 13-05-2015 om 18:17 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gezinsuitbreiding voor Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans

Bracha van Doesburgh, actrice en vrouw van acteur Daan Schuurmans, is zwanger. En er is niet één kindje op komst, maar twee! Dat betekent dat Sophia er twee broertjes, twee zusjes of een broertje en zusje bij krijgt. 

Geschreven op: 12-05-2015 om 16:01 | Deel dit bericht: Lees verder »

Fijne moederdag!

Speciaal voor de moeders en de bijna-moeders: fijne moederdag allemaal! 

Geschreven op: 10-05-2015 om 09:28 | Deel dit bericht: Lees verder »

Heldendaad van een verloskundige

In dit filmpje zie je de mom-to-be Tatiana. Ze is blind en kan haar kindje dat in haar buik zit daarom niet zien. Maar vandaag ontmoet ze toch voor het eerst haar kindje. Wil je zien hoe? Neem dan even de tijd voor dit filmpje. Het is de moeite waard!

Geschreven op: 09-05-2015 om 08:37 | Deel dit bericht: Lees verder »

3 weken geleden bevallen en nu...

Herinner je je Sarah Stage nog? De vrouw die zwanger was, maar amper een buikje had? Het leverde haar nogal wat kritiek op. Drie weken geleden beviel zij van een gezonde zoon. Maar haar lichaam had niet lang nodig om te herstellen. Inmiddels ziet zij er zo uit...

Geschreven op: 09-05-2015 om 08:12 | Deel dit bericht: Lees verder »

Kraamzorg blijft in het basispakket

De kraamzorg blijft gewoon in het basispakket. Dat heeft minister Schippers van Volksgezondheid laten weten in een bericht aan de Tweede Kamer. 

Geschreven op: 07-05-2015 om 09:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Kaarten en Posters

Selfiekaarten Geboorte Zwart-Wit
Van: €5,95
Voor: €2,95
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel