tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Nieuws

Mattie niet biologische vader van tweeling

Heftig nieuws. Nog niet zo geleden kon je hier lezen dat Mattie, die van Mattie en Wietze van Q-music ja, vader werd. Nu blijkt dat hij niet de vader is van de twee meisjes Bo en Vesper. Vandaag las collega Wietze een brief van Mattie voor op de radio. Die brief lees je hier. 

Geschreven op: 02-05-2016 om 11:21 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower in het noorden van het land

BabyshowerLatenOrganiseren reist het hele land door! Gister was het namelijk feest in Nietap, vlakbij Groningen. Daar werd mom-to-be Annemiek verrast door haar familie en vriendinnen met een blauwe High Tea en leuke spellen. Het huis werd helemaal versierd en de hapjes stonden klaar. Het werd een gezellige dag, dat bewijst deze groepsfoto! Meer foto's volgen later.   

Geschreven op: 25-04-2016 om 11:55 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wendy van Dijk zorgt voor verrassing

Presentatrice en actrice Wendy van Dijk maakte vandaag een bijzondere rit: zij ging op pad om alleenstaande moeders een duwtje in de rug te geven met een speciaal Etos pakket, inclusief de nieuwe Moederdag-editie van haar blad. Hier zie je een filmpje. 

Geschreven op: 19-04-2016 om 18:36 | Deel dit bericht: Lees verder »

Victoria Koblenko zwanger

Victoria Koblenko en haar vriend Lev krijgen een kindje, zo zegt de actrice op Instagram. "Meervoud van Lev is LEVEN. En we zijn gezegend om een nieuw leven op de wereld te mogen zetten. ♡ P.S. @elevchenko mag de was doen. DANK @marcelkrijger voor de foto en nu #UITBUIKEN"

Geschreven op: 19-04-2016 om 18:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Super dag in Oss

Je zou maar in Oostenrijk wonen en terwijl je even terug bent in het land verrast worden door je vriendinnen, moeder en zus met een complete babyshower. Het overkwam Nanske in Oss.

Geschreven op: 17-04-2016 om 17:17 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nog meer babynieuws?

Naast Blake Lively en Ryan Reynolds zou er nog een Ryan opnieuw vader worden. Ryan Gosling, we kennen hem allemaal, zou na dochtertje Esmeralda weer een kleintje verwachten met zijn vriendin Eva Mendes. Het nieuws is echter nog niet bevestigd. We wachten het af! 

Geschreven op: 15-04-2016 om 09:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Blake Lively zwanger van tweede kind

Blake Lively en haar man Ryan Reynolds verwachten hun tweede kind. Na dochter Jamer, die in december 2014 geboren werd, is de actrice opnieuw zwanger. Gefeliciteerd! 

Geschreven op: 15-04-2016 om 09:38 | Deel dit bericht: Lees verder »

Yes R vader van dochter

Rapper en presentator Yes-R is weer vader geworden, dit keer van een dochter. Yes-R is al vader van een zoon, Yessin Roshdy, die in 2009 werd geboren. Op Twitter schrijft hij bij onderstaande foto: "Vanochtend om 06.35u is onze prachtige dochter Céline Roshdy geboren. Moeder en dochter maken het goed". Gefeliciteerd!

Geschreven op: 14-04-2016 om 10:22 | Deel dit bericht: Lees verder »

Andre Hazes jr. verwacht eerste kindje met zijn vriendin

André Hazes jr. wordt in oktober vader van zijn eerste kindje. Zijn vriendin Monique is zwanger, zo zegt hij op Instagram: "EIN-DE-LIJK kunnen wij het met jullie delen... Mijn wens is in vervulling gegaan! Wij worden in oktober papa en mama!!!" En daar stond deze leuke foto bij!

Geschreven op: 12-04-2016 om 18:16 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zoontje Liza Sips geboren en hij heet...

Liza Sips, die pas nog verwend werd met een gezellige babyshower, is bevallen van een zoontje. Gister op zondag 10 april kwam het jongetje ter wereld. En hij luistert naar de naam Jonathan Robert Manheim. Zijn roepnaam is Jonah. Liza deelde deze lieve foto op Instagram met de tekst: "Welkom lieve, mooie Jonah. Intens gelukkig en onbeschrijfelijk trots op onze zoon: Jonathan Robert Manheim."

Geschreven op: 11-04-2016 om 12:57 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Geboortecadeaus

Deurhanger babykamer Mintgroen
Van: €6,95
Voor: €5,25
Geldig tot 01-05-2018
Bezoek onze webwinkel