tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Nieuws

Nieuwe bedrijfskleding

De nieuwe bedrijfskleding is binnen! Voorheen kwam ik, of iemand die me kwam helpen, aan in een roze of blauwe BabyshowerLatenOrganiseren polo. Tijd voor iets nieuws vond ik. En daarom heb ik deze mooie donkerblauwe shirts besteld. Net iets chiquer toch? 

Geschreven op: 05-03-2016 om 09:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tattoo bij een baby?

Een tweeling uit elkaar houden, dat is zo makkelijk nog niet. Dat geldt ook voor de tweeling Aaron en Adam die inmiddels 1 jaar oud is. Hun vader is inmiddels radeloos, want voor deze twee jongens is het extra belangrijk dat hij ze wel goed uit elkaar weet te houden. En dus denkt hij erover na om één van de twee jongens een tatoeage te geven. 

Geschreven op: 03-03-2016 om 09:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Roze muisjes in huize Bernal

Weet je nog dat zanger Jody Bernal zich op de rode loper per ongeluk versprak? Hoewel Bernal en zijn vrouw Melissa Theba het geslacht eigenlijk geheim wilden houden versprak Jody Bernal zich. Het kon natuurlijk nog om een grap zijn, maar inmiddels heeft de zanger bevestigd dat het stel inderdaad een meisje verwacht. 

Geschreven op: 02-03-2016 om 09:27 | Deel dit bericht: Lees verder »

Geboorte in snackbar levert levenlang gratis friet op

In Brussel gebeurde gister iets heel bijzonders: de kleine Adam werd geboren op een ietwat ongewone plek, namelijk in de snackbar! OP het terras van de snackbar begon de bevalling en toen de hulpdiensten arriveerden was de kleine al geboren. Over de naam hoefde de moeder niet lang na te denken: Adam, naar aanleiding van de naam van de snackbar Adam Food. 

Geschreven op: 01-03-2016 om 09:48 | Deel dit bericht: Lees verder »

Eerste foto Saint West

Op 5 december werd het tweede kindje van Kanye West en Kim Kardashion geboren. Foto's verschenen nog nooit online, tot vandaag. Vandaag deelde moeder Kim Kardashion voor het eerst een foto van hun zoontje op haar website. En het is een prachtig kindje. 

Geschreven op: 22-02-2016 om 17:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Goede tijden voor Oscar

Oscar Aerts, (je weet wel, knappe Vincent uit de soap Goede Tijdens Slechte Tijden) en zijn vriendin Jessica verwachten hun eerste kindje. Dat bevestigde niet alleen zijn management, maar ook deze grappige foto met bijschrift op Instagram zegt genoeg.

Geschreven op: 17-02-2016 om 13:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tyra Banks showt kindje

Tyra Banks deelde op Valentijnsdag deze mooie foto van haar en haar zoontje York op Instagram met de tekst: "Dit is de mooiste Valentijnsdag van mijn leven. York, papa Erik Asla en ik sturen jullie veel liefde." Bekijk hier de foto.

Geschreven op: 15-02-2016 om 13:03 | Deel dit bericht: Lees verder »

Mooiste bevallingsfoto ter wereld

Foto's maken tijdens de bevalling. Niet iedereen denkt erover na, maar de Gentse fotografe Marijke Thoen doet het regelmatig. Zij maakte deze foto tijdens een onderwaterbevalling. Een prachtige foto die is uitgeroepen tot mooiste bevallingsfoto ter wereld. Bekijk de foto hier.

Geschreven op: 11-02-2016 om 10:28 | Deel dit bericht: Lees verder »

Arie Boomsma over zijn dochter in Flair

Een paar dagen na de bevalling postte Arie op zijn Instagram-account al de eerste kiekjes van baby Bobby Jo. Nu, ruim een week later, vertelt Arie voor het eerst aan Flair hoe hij de bevalling van zijn vrouw Romy van dichtbij meemaakte. Heftig! Je leest het stuk hier. 

Geschreven op: 10-02-2016 om 13:38 | Deel dit bericht: Lees verder »

Is dat een... geest?

Dit is toch wel een beetje freaky: op het filmpje van deze slapende baby lijkt een geest zichtbaar te zijn. Moeder Jade Yates plaatste het online en dit leverde heel wat reacties op. 

Geschreven op: 05-02-2016 om 13:11 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Selfiekaarten Zwangerschap
Van: €6,95
Voor: €3,00
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel