tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Nieuw jaar, nieuwe plannen!

Op de valreep: gelukkig nieuwjaar allemaal! Hopelijk wordt het een prachtig jaar waarin al je wensen en dromen uit mogen komen. Wij hebben alweer veel nieuwe plannen gemaakt voor 2018, jij ook?

Wat zijn jouw plannen voor 2018? Kijk je terug op een mooi 2017 of ben je blij dat het nieuwe jaar - eindelijk - aangebroken is en kan je niet wachten om een frisse start te maken? Wat het ook is, hopelijk wordt 2018 jouw jaar!

Wij kijken in ieder geval terug op een topjaar waarin we heel veel mensen blij hebben mogen maken met een gezellige babyshower. Maar dat is nog niet alles! Benieuwd wat we allemaal bereikt hebben in 2017?

Belangrijkste ontwikkelingen in 2017 (trots!)

  • We zijn nu ook actief op Instagram. Volg je ons al?
  • De webshop is flink gegroeid. Je vindt niet alleen meer versiering en spellen bij BSLO, maar bijvoorbeeld ook leuke baby cadeaus, zwart-wit kraskaarten en unieke kaarten en posters
  • Je kunt vanaf nu ook chatten met BSLO. Het chatvenster vind je rechtsonder op de website. 
  • Like je ons op Facebook via de website? Dan krijg je een euro korting op je bestelling. Mooi meegenomen toch?
  • Je kunt nu ook een healthy high tea bij BSLO boeken. Geen vette snacks, maar gezonde hapjes. Voor de healthy lovers! 
  • BabyKadoKopen is live! Op deze website, onderdeel van BabyshowerLatenOrganiseren, vind je allerlei leuke baby cadeau om te geven op een babyborrel of kraamfeest. 
  • Heb je ons gezien in het NRC? (Zie onder)
  • Vanaf nu kun je ook recensies lezen en achterlaten op Facebook. Robin was de eerste! 

Op naar een nieuw jaar! Natuurlijk zitten we weer vol nieuwe plannen. De webshop wordt nog verder uitgebreid, er komen nieuwe themapakketten voor de babyshower (kies voor goud en zwart bijvoorbeeld!) en er zijn nieuwe spellen in de maak. Wat dacht je van de baby pubquiz? Ook staat er nog van alles op de planning (zoals de babyshower voor mannen!), babyborrel en sip 'n sees en complete gender reveal feesten. Heb jij nog suggesties? Wil je graag bepaalde producten in de webshop zien? Mis jij nog iets voor jouw ideale babyshower of heb je andere tips en adviezen? Alles is welkom, dus mail gerust naar info@babyshowerlatenorganiseren.nl. Wie weet tot snel! 

Geschreven op: 06-01-2018 16:07 | Deel dit bericht:

Terug

Weekaanbieding

Geboortecadeaus

Deurhanger babykamer Mintgroen
Van: €6,95
Voor: €5,25
Geldig tot 01-05-2018
Bezoek onze webwinkel