tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Recepten

Lange vingers voor op de babyshower

Gezien op Pinterest, afkomstig van Babyblog.nl: deze lekkere lange vingers. En ze zijn nog super makkelijk om te maken ook. Smelt de chocolade in een pan, roer er een lange vinger doorheen en bestrooi met muisjes of sprinkles. Ziet er toch geweldig uit tijdens je babyshower high tea? 

Geschreven op: 26-09-2017 om 14:04 | Deel dit bericht: Lees verder »

Roze koekjes

Tijdens een babyshower of kraamfeest mag natuurlijk alles roze en/of blauw kleuren. En voor de high tea is dat eigenlijk heel makkelijk: gooi gewoon wat kleurstof door je bakmix en klaar. Lekker toch? 

Geschreven op: 12-08-2016 om 15:12 | Deel dit bericht: Lees verder »

Oreo koekjes op z'n lekkerst

Oreo koekjes zijn natuurlijk heerlijk. Maar je kunt ze zelfs nog net iets lekkerder maken. Hoe? Dat zie je hier stap voor stap. En natuurlijk kun je voor de babyshower roze of blauwe versiering gebruiken. Smullen! 

Geschreven op: 06-08-2016 om 14:37 | Deel dit bericht: Lees verder »

Lekkere koekjes met fondant

Deze koekjes van Laura's Bakery zijn lekker, makkelijk te maken en zien er nog leuk uit ook! Weten hoe je ze maakt? Dat lees je hier. 

Geschreven op: 04-07-2016 om 10:39 | Deel dit bericht: Lees verder »

Lekkere snacks, maar wel gezond!

Dat alle hapjes van de high tea niet altijd ongezond hoeven te zijn, blijkt wel uit deze foto. Door leuke bakjes (bijvoorbeeld van de Xenos) te gebruiken, ziet het er gelijk vrolijk uit. Snijd bijvoorbeeld lekkere stukjes komkommer, paprika of mango en koop deze vrolijke bakjes. Lekker én gezond! 

Geschreven op: 02-07-2016 om 11:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hmm, om te zoenen zo lekker

Dat staat wel erg leuk op tafel tijdens een babyshower of kraamfeest toch? Lekkere zoenen met muisjes. Je maakt ze binnen no time. Ideaal toch? 

Geschreven op: 29-06-2016 om 14:21 | Deel dit bericht: Lees verder »

Makkelijk en lekker: deze taart van Maris

Uit Pauline's Keuken, misschien ken je deze bekende blog wel? Schrijfster Pauline vroeg een vriendin om hulp voor het maken van een lekkere babyshower kidsproof taart en die deelt ze op haar site. Natuurlijk delen wij deze lekkere taart ook weer graag met jou. Lees hier hoe je 'm maakt. 

Geschreven op: 23-05-2016 om 18:50 | Deel dit bericht: Lees verder »

Persoonlijke roze koeken maken

Al eerder las je op onze blog hier hoe je de lekkerste roze koeken maakt. Ook zag je hier al soortgelijke koekjes met een leuke tekst. Maar dit zijn babyshower roze koeken van Danielle (Food, Love & Happiness) die je zelf kunt maken mét tekst. Een combinatie van bovenstaande recepten dus. Hup, aan de slag! 

Geschreven op: 16-05-2016 om 12:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hmm prinsessen cupcakes

Danielle, blogger van Food, Love & Happiness, heeft een leuk recept op haar blog staan voor prinsessencupcakes. Hoe je ze maakt lees je hier.

Geschreven op: 09-05-2016 om 12:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hmm, dat wordt smullen

Ken je Eitje Kookt al? Een hele leuke website met allerlei lekkere gerechten. Daar komt ook dit leuke (én lekkere) koekjesrecept vandaan. En ze zijn nog super makkelijk te maken ook! 

Geschreven op: 05-05-2016 om 12:45 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Selfiekaarten Zwangerschap
Van: €6,95
Voor: €3,00
Geldig tot 25-05-2018
Bezoek onze webwinkel