tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Recepten

Blauwe cupcakes

Houd jij van lekker koken en bakken? Dan kun je de hapjes voor een Gender Reveal feest, Babyshower of Kraamfeest ook lekker zelf maken. Verwacht je een jongen of is de kleine man inmiddels geboren? Maar dan deze lekker cupcakes met blauwe botercréme. Hmm!

Geschreven op: 22-04-2016 om 17:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hartige kaashapjes

Leuke uitsteekvormpjes - bijvoorbeeld van een romper, flesje of een eendje - kun je natuurlijk ook voor andere dingen gebruiken dan het bakken van koekjes. Wil jij bijvoorbeeld tijdens een babyshower of kraamfeest hartige hapjes neerzetten op tafel? Geef er dan een "baby-touch" aan door de vormpjes bijvoorbeeld te gebruiken voor de kaas. Geen blokjes kaas, maar baby-kaasjes. 

Geschreven op: 11-02-2016 om 16:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Traktatie voor het kraambezoek

Hmmm, dit recept van ChicksLoveFood van chocoladefudge met noten en muisjes misstaat ook absoluut niet op tafel wanneer je kraambezoek verwacht. Natuurlijk ook lekker voor de Babyshower High Tea. 

Geschreven op: 01-02-2016 om 14:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vervangers voor beschuit met muisjes

Als je net bent bevallen heb je over het algemeen geen zin om de keuken in te duiken en je bezoek te voorzien van de lekkerste hapjes. Maar zo moeilijk hoeft het ook helemaal niet te zijn! Met een beetje zachte roomboter of witte chocolade en lekkere koekjes kom je namelijk al een heel eind. 

Geschreven op: 29-01-2016 om 13:18 | Deel dit bericht: Lees verder »

Hmm, roze koeken

Het is alweer even geleden dat je een nieuw recept op deze blog kon vinden. Daarom nu een extra lekkere! De roze koeken van BrendaKookt. Op deze blog staan heerlijke recepten, waaronder deze roze koeken die natuurlijk prachtig zouden staan op een babyshower. Ga jij ze zelf maken?

Geschreven op: 23-01-2016 om 13:04 | Deel dit bericht: Lees verder »

Cookielicious bij BabyshowerLatenOrganiseren

Ongeveer een maand geleden schreven we voor het eerst over Cookilicous. Nog heel even geduld en dan vind je Cookielicious in onze eigen webshop. Welke kleur zou jij kiezen?

Geschreven op: 07-10-2015 om 09:22 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gevuld ei, maar dan net even anders

Dit receptje zagen we op Pinterest voorbij komen en komt uit Amerika. Zet de gevulde eitjes op tafel tijdens een babyshower of kraamfeest. Helemaal in thema!

Geschreven op: 13-05-2015 om 18:41 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tip voor de healthy high tea: kiwi-schildpad

Een kiwi, twee druiven en twee sesamzaadjes: dat is alles wat je nodig hebt voor dit lieve schildpadje. Leuk voor de healthy high tea. Prik vast met een sateprikkertje of leg ze gewoon los op een bord en tada: het kiwi-schildpadje is klaar. 

Geschreven op: 12-05-2015 om 22:44 | Deel dit bericht: Lees verder »

Creatief met watermeloen

Afgelopen donderdag las je onze tips voor een healthy High Tea. Wil je aan de slag met een watermeloen? Probeer dan een van deze creatief eens na te maken. Makkelijk is het niet, maar het ziet er wel geweldig uit toch?

Geschreven op: 09-05-2015 om 08:23 | Deel dit bericht: Lees verder »

High Tea tip: mini Fritta's

Ben je op zoek naar hartige hapjes voor bij de High Tea die je gemakkelijk zelf kunt maken? Via Tapas Margarita kwamen wij bij onderstaand recept voor Mini Fritta's. Weten hoe je ze maakt? Kijk dan even verder. 

Geschreven op: 02-05-2015 om 15:50 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering Huur

Babyshower photoframe
Van: €10,00
Voor: €7,50
Geldig tot 28-02-2018
Bezoek onze webwinkel