tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Tips

Ooievaar in Putten

Vandaag vond er een groot kraamfeest plaats in Putten met maar liefst 100 gasten! Er werd groot uitgepakt voor de kleine meid en ook onze grote ooievaar mocht niet ontbreken. Hij kreeg veel bekijks vandaag en viel erg in de smaak! Wil jij ook dat deze ooievaar met baby op de motor langskomt op jouw babyshower of kraamfeest? Stuur dan even een mailtje naar info@babyshowerlatenorganiseren.nl. 

Geschreven op: 10-09-2016 om 11:48 | Deel dit bericht: Lees verder »

NIEUW: armbandjes LOVE

Een week eerder dan verwacht: de nieuwe armbandjes zijn binnen! En je vindt ze natuurlijk al in onze webshop bij de babyshowercadeaus. Zijn ze lief of zijn ze lief? En het allerleukste is: scherpe prijzen en maar €1,- aan verzendkosten! 

Geschreven op: 25-08-2016 om 14:32 | Deel dit bericht: Lees verder »

Cadeautip: luiers

Als ouders van een kleintje van iets niet genoeg kunnen hebben, dan zijn het luiers. Maar om nou gewoon met een pak luiers aan te komen zetten is echter niet zo origineel. Dus wat dacht je hiervan?

Geschreven op: 16-08-2016 om 15:18 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tip: watermeloenijsje

Gezien op Pinterest: dit lekkere watermeloenijsje. In de zomer zijn watermeloenen natuurlijk overal te krijgen, dus waarom zou je tijdens de babyshower de zoete cupcakes en taartjes niet eens afwisselen met deze lekkere snack? 

Geschreven op: 08-08-2016 om 14:34 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tip: Babyshower spel

Een oud-hollands spel dat ook goed te combineren is met de babyshower! Hoe doe je het? Een ballon onder je shirt, euro tussen je knieën en mikken maar. Welke groep heeft het snelst de euro's recht in de fles gemikt? Dit spel zorgt gegarandeerd voor veel lol tijdens de babyshower! 

Geschreven op: 05-08-2016 om 13:41 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tip uit Assen

Leuke tip uit Assen! Het is altijd lastig wat je voor cadeau moet kopen voor de mom-to-be. Daarom bedachten ze in Assen iets leuks, waarvoor iedereen zelf het budget mag bepalen. 

Geschreven op: 22-06-2016 om 09:26 | Deel dit bericht: Lees verder »

Grote boodschap, oeps

Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf je babyshowerspellen maken. Je hebt vast wel eens van dit spel gehoord: het grote boodschap spel. Tijdens dit spel mogen de gasten van de babyshower raden welke chocolade boodschap er in de luiers zit. 

Geschreven op: 07-06-2016 om 14:47 | Deel dit bericht: Lees verder »

Speltip: grabbelen maar

Via Google kwamen we terecht op Koalabeautymama.nl en daar stond een leuke blog over een babyshower. Zo doe je nog eens inspiratie op! Ook dit spel willen we je niet onthouden. Hier kun je natuurlijk allerlei spellen kopen van BabyshowerLatenOrganiseren. Ga je liever zelf aan de slag? Dan is dit een leuke babyshower spellen tip! 

Geschreven op: 12-05-2016 om 13:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Speltip: namen raden

Een leuke spel voor tijdens de babyshower én een leuke herinnering voor de ouders. Welke naam denken de gasten dat het kleintje krijgt? Pak er wat post-its bij en schrijven maar. Heeft iemand het goed? Nog even geduld en jullie zullen het weten. 

Geschreven op: 08-05-2016 om 13:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

Terug van weggeweest

Ze waren tijdelijk uitverkocht, maar ze zijn er weer! De boy or girl tafelversiering. Zet ze op tafel tijdens het feestje en het ziet er gezellig uit. Natuurlijk leuk voor een Gender Reveal feest, maar ook wanneer het nog niet bekend is of het een jongen of meisje wordt. Oh ja, je vindt ze natuurlijk gewoon hier. 

Geschreven op: 04-05-2016 om 13:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Kaarten en Posters

Selfiekaarten Geboorte Zwart-Wit
Van: €5,95
Voor: €2,95
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel