tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Tips

Tip: krijtbord op een Gender Reveal feest

Tip: vier jij binnenkort een Gender Reveal feest? Zet dan een krijtbord met een paar krijtjes klaar bij de voordeur. Hoeveel mensen denken dat het een jongen gaat worden en wie denkt dat er binnenkort een meisje verwacht wordt? 

Geschreven op: 08-04-2016 om 14:48 | Deel dit bericht: Lees verder »

Speltip babyshower

In onze webshop vind je allerlei babyshowerspellen (hier). Ben je toch nog op zoek naar een leuk, goedkoop spel om te spelen tijdens de babyshower? Misschien is dit dan een idee: koop een grote babyfles (of kies gewoon een glazen voorraadpot) en vul helemaal met kleine snoepjes. Wie weet te raden hoeveel snoepjes er in de pot zitten?

Geschreven op: 04-04-2016 om 12:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Raden maar!

We breiden uit! Een babyshower vieren is natuurlijk hartstikke leuk. Maar voor de babyshower is er reden voor nóg een feestje: de Gender Reveal party. En ook tijdens de Gender Reveal party willen jullie natuurlijk iets leuks te doen hebben. 

Geschreven op: 21-03-2016 om 20:12 | Deel dit bericht: Lees verder »

Net dat beetje extra

Een snoeppot op tafel is natuurlijk leuk, maar wordt er een meisje verwacht? Dan is dit extra leuk. Een klein beetje tulle en een mooi lint is voldoende. Ga jij deze snoeppot op tafel zetten?

Geschreven op: 18-03-2016 om 20:22 | Deel dit bericht: Lees verder »

Krijg je geen reactie?

Soms komt het voor dat er aanvragen binnenkomen zonder persoonlijke gegevens, zo ook vandaag. Heb jij een offerte opgevraagd voor een babyshower of een vraag gesteld via het contactformulier op onze website? Dan kunnen wij alleen reageren als er een mailadres of telefoonnummer bij staat. Krijg je geen reactie van BabyshowerLatenOrganiseren? Dan ben je dit wellicht vergeten in te vullen. Geen probleem, mail naar info@babyshowerlatenorganiseren.nl zodat we alsnog contact met je op kunnen nemen! 

Geschreven op: 10-03-2016 om 11:51 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zo gaat BabyshowerLatenOrganiseren te werk

Vier jij binnenkort een babyshower en geef je graag het werk uit handen? Dan zit je bij BabyshowerLatenOrganiseren helemaal goed. Lees hier hoe wij te werk gaan.

Geschreven op: 09-03-2016 om 19:35 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower versiering in de aanbieding

Vanaf nu vind je goedkope babyshowerversiering in onze webshop in de aanbieding. Doordat we recent het assortiment iets hebben aangepast, profiteer jij nu van onze aanbiedingen. Slingers, ballonnen, tafelkleden en andere versiering voor de babyshower zijn nu namelijk flink in de aanbieding. 

Geschreven op: 08-03-2016 om 19:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wat kost een zwangerschap?

Herken je haar nog? Finance Chick? Hier kan je haar allereerste blog op BabyshowerLatenOrganiseren.nl lezen. Nu heeft zij zelf een leuke gastblog online staan die we graag met jullie delen: Wat kost een zwangerschap? Haar vriendin Sheily vertelt.

Geschreven op: 06-11-2015 om 17:51 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wat kost een baby in jaar 1?

Even voorstellen: Finance Chick. Finance Chick maakt geldzaken leuk, eenvoudig en bespreekbaar! Vandaag lees je een van de interessante blogs van deze stoere (finance) chick. Vandaag nummer 1: Wat kost een baby in jaar 1?

Geschreven op: 10-09-2015 om 19:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vaderdag-tip

Over iets minder dan een maand is het vaderdag. Hebben jullie net een kleintje gekregen. Ga dan aan de slag met wit papier, letters en de fotocamera. Want dit is toch schattig als cadeau voor vaderdag?

Geschreven op: 26-05-2015 om 23:33 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering Huur

Babyshower photoframe
Van: €10,00
Voor: €7,50
Geldig tot 28-02-2018
Bezoek onze webwinkel