tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Tips

Tip Gender Reveal feest: snor of kus?

Als je een beetje creatief bent, dan moet je deze snorren en kussen echt even maken. Laat iedereen tijdens een Gender Reveal party een kant kiezen. En uiteindelijk mag een foto met deze photoprops natuurlijk niet ontbreken. 

Geschreven op: 15-05-2015 om 16:34 | Deel dit bericht: Lees verder »

Speltip 1: Rompertjes versieren

Tijdens een babyshower of Gender Reveal feest is het leuk om spelletjes te spelen. Je kunt bij ons een kant-en-klaar spelletjespakket kopen, maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan. Maar welke spelletjes zijn leuk om te spelen en ook nog eens makkelijk voor te bereiden? De komende week geven wij je tips. Vandaag: Rompertjes versieren.

Geschreven op: 13-05-2015 om 19:11 | Deel dit bericht: Lees verder »

5 Tips voor een Healthy High Tea

Cupcakes, scones, brownies, taart en heel veel chocolade: tijdens een babyshower staat er meestal allerlei lekkers op tafel. Lekker, maar over het algemeen ook ongezond. Geen zin om na een high tea een balansdag te moeten houden? Lees dan deze 5 tips voor een healthy high tea.

Geschreven op: 07-05-2015 om 22:10 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gender Reveal tip: raad de naam

Waarschijnlijk hebben jullie allang een naam voor de kleine in gedachten. Maar zijn jullie niet heel nieuwsgierig naar de mening van anderen? Hoe denken jullie vrienden en familie dat de kleine gaat heten? Ga dan aan de slag!

Geschreven op: 30-04-2015 om 12:16 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gender Reveal tip: boy or girl?

Vier jij binnenkort een Gender Reveal feestje? Maak dan van te voren deze roze en blauwe knijpers. Zet een volle vaas bij de deur en laat iedereen een roze of blauwe variant pakken. Wat denken jullie dat het wordt? 

Geschreven op: 23-04-2015 om 15:36 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tip van de week: Babyshower bij kaarslicht

Een leuke tip ter versiering: vul een champagneglas eerst met hartjesnoepjes, daarna met de juiste kleur muisjes en zet er een waxinelichtje op. Ziet er gezellig uit en is de perfecte aankleding voor een Gender Reveal party, Babyshower of Kraamfeest. 

Geschreven op: 19-04-2015 om 19:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: Spelletjespakket post

Iedere week lichten we in deze rubriek een product uit. Dit keer het spelletjespakket! Tijdens een Babyshower wil je natuurlijk ook iets leuks doen. Daarom worden er vaak spelletjes gespeeld die uiteraard geheel in het teken staan van, je raadt het al, baby's. 

Geschreven op: 18-04-2015 om 11:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower High Tea tips

Tijdens een babyshower wordt er vaak voor allerlei lekkere hapjes gezorgd. Een luxe taart, cupcakes en natuurlijk lekker veel chocola. Hier volgt een top 5 van lekkernijen die absoluut niet mogen ontbreken tijdens een High Tea én tips hoe je zelf voor een lekkere High Tea kunt zorgen!

Geschreven op: 12-04-2015 om 20:45 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: Limonadefontein

Alle eendjes zwemmen in het water... Oh nee wacht. Alle eendjes zwemmen in de Limonadefontein! Kies voor extra leuke aankleding tijdens jullie Gender Reveal Party, Babyshower of Kraamfeest en zet deze gezellige Limonadefontein op tafel. Leuk voor kinderen én volwassenen. 

Geschreven op: 09-04-2015 om 19:23 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: My First Teddy

Dit lieve Teddybeertje heeft als tekst op de poten staan: My First Teddy. Heb jij net gehoord dat je zus of vriendin een jongen of een meisje krijgt? Geef haar dan één van deze lieve beertjes. Maar wees er snel bij, want er kan er maar één de eerste zijn! 

Geschreven op: 02-04-2015 om 09:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Selfiekaarten Zwangerschap
Van: €6,95
Voor: €3,00
Geldig tot 25-02-2018
Bezoek onze webwinkel