tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Hoeveel kost een babyshower?

Iedere babyshower kost geld, maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Waar moet je aan denken als je een babyshower gaat organiseren qua kosten?

De kosten van een babyshower zijn volledig afhankelijk van de dagindeling. Een locatie huren kost meer dan een babyshower bij iemand thuis. Je kunt een high tea kant-en-klaar regelen, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan. Is het budget beperkt? Vier de babyshower dan thuis, koop een kant-en-klaar versieringspakket en laat iedereen iets lekkers meenemen.

Wat als de kosten hoog oplopen?
Toch kunnen de kosten snel oplopen. Willen jullie ook spelletjes spelen? Mag een luxe babyshowertaart niet ontbreken en is er niemand van de gasten die dit zelf goed kan? Dan is het soms zelfs voordeliger om alles uit handen te geven. En onderschat ook de tijd die je bezig bent met de organisatie van een babyshower niet. Gelukkig hoef je niet zelf voor deze kosten op te draaien. Het is gebruikelijk om de gasten om een kleine bijdrage te vragen.

Eigen bijdrage
Hoe hoog moet de eigen bijdrage zijn? In sommige gevallen betaalt de partner van de zwangere vrouw of bijvoorbeeld een (schoon)moeder de babyshower. Is dit niet het geval, dan kun je de gasten gewoon mee laten betalen. Vermeld dit dan wel op de uitnodiging, zodat de gasten weten waar je aan toe zijn. Vaak staat het bedrag al op de uitnodiging. Dit bedrag varieert van 10 tot 30 euro. Tip: zet op de uitnodiging direct het rekeningnummer en vraag of ze het uiterlijk twee weken voorafgaand aan de babyshower over willen maken, zodat jij kunt beginnen met de voorbereidingen en inkopen kunt gaan doen. 

Mama-to-be betaalt zelf niet mee
Misschien overbodig om te zeggen: maar de mama-to-be hoeft natuurlijk zelf niet mee te betalen aan haar eigen verrassing. 

Geschreven op: 11-12-2017 14:53 | Deel dit bericht:

Terug

Weekaanbieding

Geboortecadeaus

Deurhanger babykamer Mintgroen
Van: €6,95
Voor: €5,25
Geldig tot 01-05-2018
Bezoek onze webwinkel