tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Wanneer organiseer je een babyshower?

Je hebt een gastenlijst gemaakt en nu is het tijd om te bepalen op welke datum de babyshower plaats zal vinden. De meeste babyshowers vinden plaats vanaf de dertigste week zwangerschap. 

De babyshower wordt over het algemeen tussen week 32 en week 36 van de zwangerschap gevierd. Dit is onder andere afhankelijk van hoe de toekomstige moeder zich voelt en hoe haar zwangerschap verloopt. Gemiddeld duurt de babyshower 3 a 4 uur. Houd er rekening mee dat de mama-to-be sneller moe wordt. Je kunt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat een vol programma inplannen, maar de kans is groot dat de aanstaande moeder dat niet volhoudt. Een middag is dus lang zat.

Uitnodigingen versturen
Verstuur de uitnodigingen ruim twee maanden van te voren zodat je zeker weet dat iedereen kan. Wil je het risico niet lopen dat er iemand al andere plannen heeft op de dag van de babyshower? Dan kun je van te voren een datumprikker rondsturen naar de gasten met mogelijke data voor de babyshower. Bijvoorbeeld via deze datumprikker. Vervolgens kies je de datum uit waarop de meeste gasten aanwezig kunnen zijn. Tip: Stuur je een datumprikker uit? Vraag de gasten dan wel uiterlijk binnen twee weken te reageren. 

Geschreven op: 28-09-2017 12:37 | Deel dit bericht:

Terug

Weekaanbieding

Geboortecadeaus

Deurhanger babykamer Mintgroen
Van: €6,95
Voor: €5,25
Geldig tot 01-05-2018
Bezoek onze webwinkel