tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Welke locatie is geschikt voor een babyshower?

Zodra de datum bekend is, is het tijd om over een geschikte locatie na te denken. Weten jullie al waar jullie de babyshower willen vieren? In deze blog geven we je enkele tips.

Vaak wordt de babyshower, in overleg met de partner, bij de mama-to-be thuis georganiseerd. Op de dag van de babyshower wordt de toekomstige moeder met een smoes haar huis uitgelokt, zodat jullie met het versieren kunnen starten. De verrassing is extra groot als zij ’s middags weer thuiskomt in een versierd huis waar al haar vriendinnen haar staan op te wachten.

Komen er veel gasten of zie je het niet zitten om de rotzooi na afloop op te moeten ruimen? Dan is het ook een optie om een locatie af te huren. Misschien weet je nog een leuke zaal in de buurt, perfect voor de babyshower? Of wellicht vind je het leuk om een activiteit te doen en kies je voor het huren van een rondvaartboot of een tafel in een restaurant voor een high tea. Houd er hierbij wel rekening mee dat de kosten hoger zijn.

Voordelen huis mama-to-be:
- Geen kosten voor het huren van de locatie
- Vertrouwde omgeving voor de mama-to-be

Voordelen externe locatie:
- Er hoeft niets opgeruimd te worden
- Mama-to-be hoeft niet weggelokt te worden met een smoes

Kortom: beide opties hebben hun voor-en nadelen. Bepaal voor jezelf hoe groot het budget is en wat jullie belangrijk vinden. Geef je de babyshower uit handen, bijvoorbeeld aan BabyshowerLatenOrganiseren.nl, dan wordt alles klaargezet op de locatie (bijvoorbeeld thuis) en na afloop wordt alles weer opgeruimd zodat jullie er geen omkijken naar hebben. Kies je toch voor een locatie, dan liggen de kosten een stuk hoger maar ben je er wel helemaal uit. Aan jullie de keuze! 

Geschreven op: 31-10-2017 14:41 | Deel dit bericht:

Terug

Weekaanbieding

Geboortecadeaus

Deurhanger babykamer Mintgroen
Van: €6,95
Voor: €5,25
Geldig tot 01-05-2018
Bezoek onze webwinkel