tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Wolkenslinger voor de mama to be

Een leuke tip die ik zelf tijdens een babyshower tegenkwam: een wolkenslinger met een speciaal bericht voor de toekomstige ouders.

Dit was de bedoeling: in de baby slaapkamer hing een leuke wolkenslinger en op de commode lagen allerlei kleine briefjes met een knijpertje en een pen met de vraag om een leuke boodschap of herinnering op te schrijven en deze vervolgens aan de slinger te hangen. Zodra de kleine geboren is mocht de moeder iedere keer als ze het nodig had een berichtje van de wolkenslinger plukken. 

Als je net moeder bent geworden, is het ook wel eens zwaar. Alles is nieuw en weet dan alle ballen maar eens hoog te houden. Hoe leuk is het als de ouders dan af en toe een lichtpuntje hebben en een leuk briefje van de slinger mogen halen? En het leukste is: het hangt nog mooi in de kinderkamer ook. 

Ook te koop bij BabyshowerLatenOrganiseren
Leuk zo'n wolkenslinger toch? Omdat ik gelijk geinspireerd was heb ik ze ook ingekocht voor in onze webshop. Hebben? Je vindt de roze, blauwe of roze met blauwe wolkenslinger in de webshop. Fijne babyshower!

Liefs, Irene - BabyshowerLatenOrganiseren

Geschreven op: 04-12-2017 19:25 | Deel dit bericht:

Terug

Weekaanbieding

Geboortecadeaus

Deurhanger babykamer Mintgroen
Van: €6,95
Voor: €5,25
Geldig tot 01-05-2018
Bezoek onze webwinkel